Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Ice Princess
Ice Princess
A Novel »
 
 
 
 
 

Heks
Heks
Camilla Läckberg, een van de bestverkopende Zweedse thrillerauteurs. Wereldwijd zijn er al meer dan 20 miljoen exemplaren van haar Fjällbacka-serie verkoch... »
 
 
 
 
 

Zeemeermin 2+1 actie 2013
Zeemeermin 2+1 actie 2013
In Fjällbacka is een man spoorloos verdwenen. Onderzoek van inspecteur Patrik Hedström en zijn collega's levert niets op. Vier maanden later wordt de man a... »
 
 
 
 
 

Vuurtorenwachter
Vuurtorenwachter
Inspecteur Patrik Hedström gaat na een langdurig ziekteverlof weer aan het werk. Hij is zijn kantoor nog niet binnen of hij krijgt al een moordonderzoek toe... »
 
 
 
 
 

Predikant
Predikant
Wanneer het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden doet de politie een opzienbarende bijkomstige ontdekking: onder het naakte lijk blijken twee vrouwelij... »
 
 
 
 
 

Zeemeermin
Zeemeermin
In Fjällbacka is een man spoorloos verdwenen. Aanvankelijk levert het politieonderzoek van Patrik Hedström en zijn collega’s niets op, maar vier maanden ... »
 
 
 
 
 

The Preacher
The Preacher
 »
 
 
 
 
 

Vrouwen zonder genade
Vrouwen zonder genade
Ingrid heeft haar veelbelovende carrière als journalist opgegeven toen haar man hoofdredacteur werd bij een grote krant. Nu heeft ze ontdekt dat hij vreemdg... »
 
 
 
 
 

Engeleneiland
Engeleneiland
Engeleneiland is een ijzingwekkend spannende thriller van de Zweedse auteur Camilla Läckberg. Tijdens de Pasen van 1974 is een familie van het eiland Valö ... »
 
 
 
 
 

The Drowning
The Drowning
 »