Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

IJsprinses
IJsprinses
'Camilla Läckberg laat haar lezers tot het laatst in spanning over de ontknoping.' - Viva <br/><br/>Als Alexandra met doorgesneden polsen in een badkuip wor... »
 
 
 
 
 

Meerjungfrau
Meerjungfrau
Gek »
 
 
 
 
 

Zeemeermin
Zeemeermin
Al op jonge leeftijd raakt Aaron gedeeltelijk verlamd en vanaf dat moment moet hij vechten voor zijn zelfstandigheid. Wanneer hij Dorothy ontmoet, is het lie... »
 
 
 
 
 

De lunchroom van de weduwen
De lunchroom van de weduwen
De lunchroom van de weduwen is een kort verhaal van Camilla Läckberg. Weduwe Marianne heeft een lunchroom geopend van de erfenis van haar man: Café de Wedu... »
 
 
 
 
 

IJsprinses
IJsprinses
‘Camilla Läckberg laat haar lezers tot het laatst in spanning over de ontknoping.’ – Viva Als Alexandra met doorgesneden polsen in een badkuip wordt a... »
 
 
 
 
 

IJsprinses
IJsprinses
<i>Ijsprinses</i> speelt zich af in het winterse Fjällbacka aan de Zweedse westkust, waar achter de ogenschijnlijk fraaie kanten van een kleine gemeenschap ... »
 
 
 
 
 

Cultus: Deel 6
Cultus: Deel 6
Wanneer een klein jongetje van een kinderdagverblijf in de buurt Södermalm van Stockholm verdwijnt, worden rechercheur Mina Dabiri en haar team weer ingesch... »
 
 
 
 
 

Heks
Heks
Heks is de nieuwste thriller van Camilla Läckberg, een van de bestverkopende Zweedse thrillerauteurs. Wereldwijd zijn er al meer dan 20 miljoen exemplaren v... »
 
 
 
 
 

The Gallows Bird
The Gallows Bird
 »