Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Oorlogskind
Oorlogskind
Oorlogskind is de vijfde thriller over politieagent Patrik Hedström en Erica Falck. Dit keer draait het verhaal om Erica’s moeder: waarom heeft zij al die... »
 
 
 
 
 

IJsprinses
IJsprinses
In haar debuutroman IJsprinses situeert Camilla Läckberg de plot in haar geboorteplaats, het winterse Fjällbacka aan de Zweedse westkust, waar de minder fr... »
 
 
 
 
 

The Ice Princess
The Ice Princess
The Ice Princess »
 
 
 
 
 

The Drowing
The Drowing
 »
 
 
 
 
 

Heks
Heks
Heks is de nieuwste thriller van Camilla Läckberg, een van de bestverkopende Zweedse thrillerauteurs. Wereldwijd zijn er al meer dan 20 miljoen exemplaren v... »
 
 
 
 
 

IJsprinses
IJsprinses
Als Alexandra met opengesneden polsen in een badkuip wordt aangetroffen, lijkt haar dood een uitgemaakte zaak: zelfmoord. Maar wanneer sporen van sterke slaa... »
 
 
 
 
 

Sneeuwstorm en amandelgeur
Sneeuwstorm en amandelgeur
Sneeuwstorm en amandelgeur van Camilla Läckberg speelt zich een week voor kerst af. Politieagent Martin Molin reist met zijn nieuwe vriendin naar een eiland... »
 
 
 
 
 

Aan tafel met Camilla Lackberg
Aan tafel met Camilla Lackberg
Bestsellerauteur Camilla Läckberg duikt de keuken in.
Gerechten to die for!

Naast haar passie voor thrillers deelt Camilla met haar vriend chef-kok Christ... »
 
 
 
 
 

The Stranger
The Stranger
A local woman is killed in a tragic car crash. It's a strange accident -... »
 
 
 
 
 

Heks
Heks
Camilla Läckberg, een van de bestverkopende Zweedse thrillerauteurs. Wereldwijd zijn er al meer dan 20 miljoen exemplaren van haar Fjällbacka-serie verkoch... »