Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

The Drowing
The Drowing
 »
 
 
 
 
 

Vuurtorenwachter
Vuurtorenwachter
Wanneer Patrik Hedström na langdurig ziekteverlof weer aan het werk gaat, krijgt hij meteen een moordonderzoek toegewezen. Het slachtoffer, Mats Sverin, is ... »
 
 
 
 
 

Engel Aus Eis
Engel Aus Eis
Engel aus Eis »
 
 
 
 
 

Cultus: Deel 6
Cultus: Deel 6
Wanneer een klein jongetje van een kinderdagverblijf in de buurt Södermalm van Stockholm verdwijnt, worden rechercheur Mina Dabiri en haar team weer ingesch... »
 
 
 
 
 

Heks
Heks
Heks is de nieuwste thriller van Camilla Läckberg, een van de bestverkopende Zweedse thrillerauteurs. Wereldwijd zijn er al meer dan 20 miljoen exemplaren v... »
 
 
 
 
 

Die Eisprinzessin schläft
Die Eisprinzessin schläft
Die Eisprinzessin schläft »
 
 
 
 
 

IJsprinses
IJsprinses
In haar debuutroman IJsprinses situeert Camilla Läckberg de plot in haar geboorteplaats, het winterse Fjällbacka aan de Zweedse westkust, waar de minder fr... »
 
 
 
 
 

De leeuwentemmer
De leeuwentemmer
`Leeuwentemmer van de Zweedse queen of crime Camilla Läckberg is de langverwachte nieuwe thriller in de fascinerende reeks over schrijfster Erika Falck en ... »
 
 
 
 
 

Zusje
Zusje
In Tanumshede heerst grote opwinding. Het stadje wordt het decor voor een tv-serie. In de realitysoap Fucking Tanum gaan oud-deelnemers uit series als Big Br... »
 
 
 
 
 

Koekoeksjong
Koekoeksjong
Twee verschrikkelijke gebeurtenissen schudden Fjällbacka op haar grondvesten. Een beroemde fotograaf wordt dood aangetroffen in een showroom en Henning Baue... »