Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Zilveren vleugels
Zilveren vleugels
Net als Faye begint te denken dat de rust in haar leven is teruggekeerd, wordt ze plotseling weer in het nauw gedreven. Ze is in het buitenland een heel nieu... »
 
 
 
 
 

Predikant
Predikant
Na haar veelgeprezen debuut Ijsprinses komt Camilla Läckberg nu met een tweede misdaadroman die in geen enkel opzicht onderdoet voor haar eerste. <br/>Ook P... »
 
 
 
 
 

Zusje
Zusje
In Tanumshede heerst grote opwinding. De plaats wordt het decor voor de realitysoap Fucking Tanum. Oud-deelnemers uit series als Big Brother gaan er een tij... »
 
 
 
 
 

Illusie
Illusie
Het is december in Stockholm en de Zweedse minister van Justitie wordt bedreigd. Tegelijkertijd wordt er een stapel menselijke botten gevonden in de metro va... »
 
 
 
 
 

Zusje
Zusje
<p>Patrik Hedström en zijn collega's van het politiebureau in Tanumshede hebben een rustige winter achter de rug. Maar nu de lente in aantocht is, heerst er... »
 
 
 
 
 

Predikant
Predikant
Wanneer het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden doet de politie een opzienbarende bijkomstige ontdekking: onder het naakte lijk blijken twee vrouwelij... »
 
 
 
 
 

Zeemeermin
Zeemeermin
In Fjällbacka is een man spoorloos verdwenen. Onderzoek van inspecteur Patrik Hedström en zijn collegas levert niets op. Vier maanden later wordt de man al... »
 
 
 
 
 

Gouden kooi
Gouden kooi
Faye en Jack zijn het absolute droompaar. Ze hebben een succesvol bedrijf en wonen in een luxe appartement. Hun dochter Julienne is de bekroning van hun gelu... »
 
 
 
 
 

Zeemeermin
Zeemeermin
In Zeemeermin, het zesde boek van Camilla Läckberg, is wederom een hoofdrol weggelegd voor inspecteur Patrik Hedström en Erica Falck. In Fjällbacka is een... »
 
 
 
 
 

The Stranger
The Stranger
Het afgelegen Finse Noorden. Een jongen van tien woont met zijn moeder op een boerderij omringd door uitgestrekte wouden. Af en toe bezoekt hij in de gevange... »