Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Aan tafel met Camilla Lackberg
Aan tafel met Camilla Lackberg
Dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers.Bestsellerauteur Camilla Läckberg duikt de keuken in. Gerechten to die for!Naast haar passie voor thril... »
 
 
 
 
 

Illusie
Illusie
Het is december in Stockholm en de Zweedse minister van Justitie wordt bedreigd. Tegelijkertijd wordt er een stapel menselijke botten gevonden in de metro va... »
 
 
 
 
 

Leeuwentemmer
Leeuwentemmer
Inspecteur Patrik Hedström en zijn team zijn bezig met een vermissingszaak die in een stroomversnelling raakt wanneer het jonge meisje teruggevonden wordt. ... »
 
 
 
 
 

The Stranger
The Stranger
A local woman is killed in a tragic car crash. It's a strange accident -... »
 
 
 
 
 

Vuurtorenwachter
Vuurtorenwachter
In <i>Vuurtorenwachter</i> van Camilla Läckberg gaat Patrik Hedström na langdurig ziekteverlof weer aan het werk. Hij krijgt meteen een moordonderzoek toeg... »
 
 
 
 
 

Zusje
Zusje
In Tanumshede heerst grote opwinding. De plaats wordt het decor voor de realitysoap Fucking Tanum. Oud-deelnemers uit series als Big Brother gaan er een tij... »
 
 
 
 
 

The Stranger
The Stranger
 »
 
 
 
 
 

Koekoeksjong
Koekoeksjong
Twee verschrikkelijke gebeurtenissen schudden Fjällbacka op haar grondvesten. Een beroemde fotograaf wordt dood aangetroffen in een showroom en Henning Baue... »
 
 
 
 
 

Zusje
Zusje
Een kleine Zweedse plaats wordt het decor voor een realitysoap. Dan wordt het stadje opgeschrikt door een moord die op een ongeluk moest lijken. Lukt het Pat... »