Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

The Ice Princess
The Ice Princess
A Novel »
 
 
 
 
 

Gouden kooi
Gouden kooi
Voor de buitenwereld lijkt het of Faye alles heeft: een perfecte man, een geliefde dochter en een luxeappartement in de meest chique wijk van Stockholm. Maar... »
 
 
 
 
 

De droom over Elisabeth
De droom over Elisabeth
`De droom over Elisabeth is een kort verhaal van Camilla Läckberg. Malin en Lars zijn begonnen aan een grote zeilreis. Tijdens de tocht droomt Malin over L... »
 
 
 
 
 

Engeleneiland
Engeleneiland
Engeleneiland is een ijzingwekkend spannende thriller van de Zweedse auteur Camilla Läckberg. Tijdens de Pasen van 1974 is een familie van het eiland Valö ... »
 
 
 
 
 

Steenhouwer
Steenhouwer
In het Zweedse kustplaatsje Fjällbacka vindt een visser het levenloze lichaam van de zevenjarige Sara. Lijkschouwing wijst uit dat zij waarschijnlijk niet... »
 
 
 
 
 

The Stonecutter
The Stonecutter
A little girl's body is found in a fisherman's net. But the post-mortem... »
 
 
 
 
 

Predikant
Predikant
Na haar veelgeprezen debuut Ijsprinses komt Camilla Läckberg nu met een tweede misdaadroman die in geen enkel opzicht onderdoet voor haar eerste. <br/>Ook P... »
 
 
 
 
 

The Lost Boy
The Lost Boy
 »
 
 
 
 
 

Zusje
Zusje
In Tanumshede heerst grote opwinding. De plaats wordt het decor voor de realitysoap Fucking Tanum. Oud-deelnemers uit series als Big Brother gaan er een tij... »