Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

IJsprinses
IJsprinses
Als Alexandra met doorgesneden polsen in een badkuip wordt aangetroffen, lijkt het op zelfmoord. Maar als er sporen van slaapmiddelen in haar bloed worden ge... »
 
 
 
 
 

Steenhouwer
Steenhouwer
In het Zweedse kustplaatsje Fjällbacka vindt een visser het levenloze lichaam van de zevenjarige Sara. Lijkschouwing wijst uit dat zij waarschijnlijk niet i... »
 
 
 
 
 

Oorlogskind
Oorlogskind
Erica Falck is geschokt als ze een nazi-medaille ontdekt tussen de bezittingen van haar overleden moeder. De zoektocht naar de herkomst van de medaille breng... »
 
 
 
 
 

Vuurtorenwachter
Vuurtorenwachter
Inspecteur Patrick Hedström gaat na een langdurig ziekteverlof weer aan het werk. Hij is zijn kantoor nog niet binnen of hij krijgt al een moordonderzoek to... »
 
 
 
 
 

Vrouwen zonder genade
Vrouwen zonder genade
Ingrid heeft haar veelbelovende carrière als journalist opgegeven toen haar man hoofdredacteur werd bij een grote krant. Nu heeft ze ontdekt dat hij vreemdg... »
 
 
 
 
 

Leeuwentemmer
Leeuwentemmer
Inspecteur Patrik Hedström en zijn team zijn bezig met een vermissingszaak die in een stroomversnelling raakt wanneer het jonge meisje teruggevonden wordt. ... »
 
 
 
 
 

Crímen en directo
Crímen en directo
 »
 
 
 
 
 

Zusje
Zusje
 »
 
 
 
 
 

Vuurtorenwachter
Vuurtorenwachter
Inspecteur Patrik Hedström gaat na een langdurig ziekteverlof weer aan het werk. Hij is zijn kantoor nog niet binnen of hij krijgt al een moordonderzoek toe... »
 
 
 
 
 

Leeuwentemmer
Leeuwentemmer
Het is januari en de winter houdt Fjällbacka in zijn greep. Inspecteur Patrik Hedström en zijn team zijn bezig met een vermissingszaak van een<br/>jong mei... »