Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Vrouwen zonder genade
Vrouwen zonder genade
Ingrid heeft haar veelbelovende carrière als journalist opgegeven toen haar man hoofdredacteur werd bij een grote krant. Nu heeft ze ontdekt dat hij vreemdg... »
 
 
 
 
 

The Gallows Bird
The Gallows Bird
 »
 
 
 
 
 

Box
Box
<p>Wanneer een vrouw dood wordt aangetroffen in een kist doorboord met zwaarden, vraagt de politie zich af of het een mislukte goocheltruc is of een brute mo... »
 
 
 
 
 

Predikant
Predikant
Wanneer het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden doet de politie een opzienbarende bijkomstige ontdekking: onder het naakte lijk blijken twee vrouwelij... »
 
 
 
 
 

IJsprinses & Predikant
IJsprinses & Predikant
<p>IJsprinses
Fjällbacka is een gesloten samenleving waarin iedereen alles van elkaar weet en waar uiterlijke schijn van groot belang is. En dat kan fataal ... »
 
 
 
 
 

The Stranger
The Stranger
 »
 
 
 
 
 

Steenhouwer
Steenhouwer
In het Zweedse kustplaatsje Fjällbacka vindt een visser het levenloze lichaam van de zevenjarige Sara. Lijkschouwing wijst uit dat zij waarschijnlijk niet i... »
 
 
 
 
 

Zusje
Zusje
Een kleine Zweedse plaats wordt het decor voor een realitysoap. Dan wordt het stadje opgeschrikt door een moord die op een ongeluk moest lijken. Lukt het Pat... »
 
 
 
 
 

Leeuwentemmer
Leeuwentemmer
In Leeuwentemmer, het nieuwe boek van Camilla Läckberg houdt de winter Fjällbacka in zijn greep. Inspecteur Patrik Hedström en zijn team zijn bezig met ee... »