Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Steenhouwer
Steenhouwer
In het Zweedse kustplaatsje Fjällbacka vindt een visser het levenloze lichaam van de zevenjarige Sara. Lijkschouwing wijst uit dat zij waarschijnlijk niet... »
 
 
 
 
 

The Stone Cutter
The Stone Cutter
The Stone Cutter »
 
 
 
 
 

The Preacher
The Preacher
 »
 
 
 
 
 

Cultus: Deel 1
Cultus: Deel 1
Wanneer een klein jongetje van een kinderdagverblijf in de buurt Södermalm van Stockholm verdwijnt, worden rechercheur Mina Dabiri en haar team weer ingesch... »
 
 
 
 
 

Leeuwentemmer
Leeuwentemmer
In Leeuwentemmer van de Zweedse thrillerauteur Camilla Läckberg houdt de winter Fjällbacka in zijn greep. Inspecteur Patrik Hedström en zijn team werken a... »
 
 
 
 
 

Oorlogskind
Oorlogskind
Meer dan 70.000 exemplaren verkocht.Nu in speciale editie bij de serie.Oorlogskind is de vijfde thriller over politieagent Patrik Hedström en Erica Falck. D... »
 
 
 
 
 

The Gallows Bird
The Gallows Bird
 »
 
 
 
 
 

De droom over Elisabeth
De droom over Elisabeth
De droom van Elisabeth is een kort verhaal van Camilla Läckberg. Malin en Lars zijn begonnen aan een grote zeilreis. Tijdens de tocht droomt Malin over Lars... »
 
 
 
 
 

IJsprinses
IJsprinses
‘Camilla Läckberg laat haar lezers tot het laatst in spanning over de ontknoping.’ – Viva Als Alexandra met doorgesneden polsen in een badkuip wordt a... »
 
 
 
 
 

IJsprinses
IJsprinses
<i>Ijsprinses</i> speelt zich af in het winterse Fjällbacka aan de Zweedse westkust, waar achter de ogenschijnlijk fraaie kanten van een kleine gemeenschap ... »