Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

IJsprinses
IJsprinses
Als Alexandra met opengesneden polsen in een badkuip wordt aangetroffen, lijkt haar dood een uitgemaakte zaak: zelfmoord. Maar wanneer sporen van sterke slaa... »
 
 
 
 
 

Zusje
Zusje
Zusje van Camilla Lckberg is een spannende Scandinavische thriller. In... »
 
 
 
 
 

Vuurtorenwachter
Vuurtorenwachter
Vuurtorenwachter is het zevende boek van Camilla Läckberg over inspecteur Patrik Hedström en Erica Falck. Patrik Hedström gaat na een langdurig ziekteverl... »
 
 
 
 
 

Heks
Heks
Heks is de nieuwste thriller van Camilla Läckberg, een van de bestverkopende Zweedse thrillerauteurs. Wereldwijd zijn er al meer dan 20 miljoen exemplaren v... »
 
 
 
 
 

Predikant
Predikant
Ze slingerde behoorlijk toen ze in de midzomernacht naar huis fietste. Ze had meer gedronken dan ze van plan was geweest, maar dat merkte ze niet. Ze was ten... »
 
 
 
 
 

Leeuwentemmer
Leeuwentemmer
In Leeuwentemmer houdt de winter Fjällbacka in zijn greep. Inspecteur Patrik Hedström en zijn team zijn bezig met een vermissingszaak van een jong meisje,... »
 
 
 
 
 

The Ice Princess
The Ice Princess
A Novel »
 
 
 
 
 

Die Totgesagten
Die Totgesagten
Die Totgesagten »
 
 
 
 
 

Een echte rotdag
Een echte rotdag
`Een echte rotdag is een kort verhaal van Camilla Läckberg, met Patrik Hedström in de hoofdrol. Scholier Sixten wordt gepest omdat hij dik is. Patrick hee... »
 
 
 
 
 

De vrienden van Matty & andere spannende verhalen
De vrienden van Matty & andere spannende verhalen
Nicci French en Camilla Läckberg, de twee absolute topschrijvers van het thrillergenre, zijn nu voor het eerst samengebracht in een verhalenbundel, 'De vrie... »