Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Broeinest
Broeinest
 »
 
 
 
 
 

Pijngrens
Pijngrens
 »
 
 
 
 
 

De kat op zolder
De kat op zolder
Creatief therapeute Marjorie krijgt een relatie met psychiater Bas. Ze trouwen en hoewel Marjorie graag kinderen wil, lijkt Bas de boot af te houden. Na een ... »
 
 
 
 
 

Wisselgeld
Wisselgeld
 »
 
 
 
 
 

Geloof mij nooit
Geloof mij nooit
Het huwelijk van Jochem en Pattie is vanaf het begin gebaseerd op totaal verschillende intenties. Het houdt daarom geen stand. De scheiding verloopt allesbeh... »
 
 
 
 
 

Code rood
Code rood
<p>In <em>Code rood</em> van Loes den Hollander wordt op radio en televisie nadrukkelijk geadviseerd niet naar buiten te gaan, tenzij het moet. Maar is het b... »
 
 
 
 
 

Onderuitgehaald
Onderuitgehaald
Het gezin Fortuin, vader Fokke en dochters Wieke en Sigrid, heeft al zware stormen moeten doorstaan als Freddy, de tweede vrouw van Fokke en de stiefmoeder v... »
 
 
 
 
 

Onderuitgehaald
Onderuitgehaald
<i>Wie is verantwoordelijk voor de dood van de stiefmoeder van Sigrid?</i>Het gezin Fortuin, vader Fokke en dochters Wieke en Sigrid, heeft al zware stormen ... »
 
 
 
 
 

Glansrol
Glansrol
Irma is zeven als haar vader tijdens een vakantiecruise spoorloos verdwijnt. Achtentwintig jaar later heeft ze dit verlies nog steeds niet verwerkt. Ze valt ... »
 
 
 
 
 

Je bent aan de beurt
Je bent aan de beurt
Na de dood van haar man komt Tessa David tegen. Ze is helemaal in de ban van haar nieuwe liefde en voelt zich sinds jaren weer springlevend. Maar dan blijkt ... »