Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Voorbedacht
Voorbedacht
Het is de nachtmerrie van iedere ouder, en het overkomt Marjon van Brienen. Haar vriend Philippe brengt hun dochter Carice niet terug na een familiebezoek. M... »
 
 
 
 
 

Glansrol
Glansrol
Irma is zeven als haar vader tijdens een vakantiecruise spoorloos verdwijnt. Achtentwintig jaar later heeft ze dit verlies nog steeds niet verwerkt. Ze valt ... »
 
 
 
 
 

Je bent aan de beurt
Je bent aan de beurt
Na de dood van haar man komt Tessa David tegen. Ze is helemaal in de ban van haar nieuwe liefde en voelt zich sinds jaren weer springlevend. Maar dan blijkt ... »
 
 
 
 
 

Naaktportret
Naaktportret
Ieder jaar, in mei, dringt het verleden van Marijke van Manen zich genadeloos aan haar op in de vorm van steeds dezelfde nachtmerries. Dit jaar lijkt het nog... »
 
 
 
 
 

Broeinest
Broeinest
Het is geen van de kinderen Van Dalen gelukt om aan de terreur van hun vader te ontkomen. Over de gevolgen praten ze zo weinig mogelijk. De gewapende vrede i... »
 
 
 
 
 

Der letzte Freitag
Der letzte Freitag
Der letzte Freitag »
 
 
 
 
 

Droombeeld
Droombeeld
 »
 
 
 
 
 

Pijngrens
Pijngrens
Wat doe je als je grens is bereikt?Met Pijngrens levert Loes den Hollander opnieuw een razend spannende thriller af!Juli 2014 - Het leven van Annemiek Verwey... »
 
 
 
 
 

Vrijdag
Vrijdag
 »
 
 
 
 
 

Loslaten
Loslaten
Een oude liefde die zich plotseling meldt om afscheid te nemen. Een diep gewortelde frustratie die een uitweg zoekt en daarvoor een onorthodoxe oplossing vin... »