Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Vluchtgedrag
Vluchtgedrag
Lotte is niet gewend te vechten, ze is gewend te vluchten. En daar heeft ze een reden voor...<br/><br/>Vluchtgedrag, de nieuwe literaire thriller van bestsel... »
 
 
 
 
 

Broeinest
Broeinest
BROEINESTLeest als een trein! Eén ding is duidelijk: Nederland heeft er een misdaadauteur bij. MidiGoed uitgewerkt: schuld blijft, en wreedheid kent geen g... »
 
 
 
 
 

Zwanenzang
Zwanenzang
Op het einde van hun middelbareschooltijd sluiten vier klasgenoten een verbond, waarbij ze elkaar beloven dat ze met niemand zullen praten over wat ze samen ... »
 
 
 
 
 

Vrijdag
Vrijdag
Sandra van Dalsum heeft het in haar leven prima voor elkaar. Ze is mede-eigenaresse van drie modezaken, ziet er voor haar 48 jaar goed uit en houdt er minnaa... »
 
 
 
 
 

Duivelspact
Duivelspact
Wat de gelukkigste dag van haar leven had moeten worden, eindigt in een ware nachtmerrie voor Marijn Bentink van Heemstede. De dood van haar aanstaande man g... »
 
 
 
 
 

Zielsverwanten
Zielsverwanten
John Koopmans is kok en eigenaar van een eetcafé. Ageeth Vos is directeur van een zorginstelling. Als John veroordeeld wordt tot een taakstraf die hij moet ... »
 
 
 
 
 

Wodka-jus
Wodka-jus
 »
 
 
 
 
 

Genadeklap
Genadeklap
Nadat bekend is geworden wat er is gebeurd met Tamara Metselaer, lijken de kaarten geschud. Degene die schuldig is bevonden wordt berecht, degene die geen bl... »
 
 
 
 
 

Aangetast
Aangetast
Tien jaar nadat Lieve Metselaer werd geschept door een auto en dit niet overleefde, worden de dader van dit ongeluk en de vader van Lieve opgeschrikt door be... »
 
 
 
 
 

Dekmantel
Dekmantel
Als een grootscheeps DNA-onderzoek de dader aanwijst van de moord op Jellemieke Kaagman, veroorzaakt dat een grote schok bij de families van zowel het slacht... »