Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Naaktportret
Naaktportret
Ieder jaar, in mei, dringt het verleden van Marijke van Manen zich genadeloos aan haar op in de vorm van steeds dezelfde nachtmerries. Dit jaar lijkt het nog... »
 
 
 
 
 

Pijngrens
Pijngrens
 »
 
 
 
 
 

Vrijdag
Vrijdag
Sandra van Dalsum is een succesvolle zakenvrouw. Ze ziet er goed uit en houdt er minnaars op na zonder dat haar echtgenoot daar een probleem van maakt. Maar ... »
 
 
 
 
 

Wacht maar af
Wacht maar af
Wie kun je nog vertrouwen als je geheugen je in de steek laat?Het leven van Franka is totaal veranderd. Er zijn weken voorbijgegaan waarvan ze zich niets her... »
 
 
 
 
 

Dwaalspoor
Dwaalspoor
 »
 
 
 
 
 

Naaktportret
Naaktportret
Ieder jaar als het mei wordt, dringt het verleden van Marijke van Manen zich genadeloos aan haar op in de vorm van steeds dezelfde nachtmerries. En dit jaar ... »
 
 
 
 
 

Troostkind
Troostkind
 »
 
 
 
 
 

Duivelspact
Duivelspact
Een dode minnaar.Een ongelukkig huwelijk.Een verkeerde naam op een passagierslijst.Het leven van Annemiek, Bridget en Maxim lijkt in balans te zijn. Maar dan... »
 
 
 
 
 

Vreemde liefde
Vreemde liefde
Afrekenen met de man die je verraden heeft en hem treffen op zijn meest kwetsbare plek; Ontdekken dat je zorgvuldig bewaarde geheim al jaren op straat ligt; ... »
 
 
 
 
 

Onverwachte liefde
Onverwachte liefde
Pia valt als een blok voor een van haar patiĆ«nten uit het psychiatrisch ziekenhuis, de innemende maar psychotische Frans. Ze probeert zich tegen deze liefde... »