Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Wodka Jus
Wodka Jus
 »
 
 
 
 
 

Schijnvertoon
Schijnvertoon
Een aanrijding Een misverstand. Een moord.Dat gebeurt, en daar zijn altijd mensen bij betrokken, soms onschuldig, soms medeverantwoordelijk.Vaak schuldig.Sch... »
 
 
 
 
 

Toen ik dood was
Toen ik dood was
Maryan Brandhorst is verbijsterd als haar man Floris na tien jaar huwelijk wil scheiden. "Liefde komt, liefde gaat. That's life,' is zijn simpele verklaring.... »
 
 
 
 
 

Altijd nooit meer
Altijd nooit meer
Gedurende de eerste zes maanden nadat haar man overleed beschreef Loes den Hollander wat haar bezighield om afscheid te kunnen nemen, herinneringen een plek ... »
 
 
 
 
 

Zwanenzang
Zwanenzang
Op het einde van hun middelbareschooltijd sluiten vier klasgenoten een verbond, waarbij ze elkaar beloven dat ze met niemand zullen praten over wat ze samen ... »
 
 
 
 
 

Broeinest
Broeinest
Het is geen van de kinderen Van Dalen gelukt om aan de terreur van hun vader te ontkomen.Over de gevolgen praten ze zo weinig mogelijk. De gewapende vrede in... »
 
 
 
 
 

Schijnvertoon
Schijnvertoon
 »
 
 
 
 
 

Loslaten(verhalen)
Loslaten(verhalen)
Een oude liefde die zich plotseling meldt om afscheid te nemen.Een diep gewortelde frustratie die een uitweg zoekt en daarvoor een onorthodoxe oplossing vind... »
 
 
 
 
 

Mij zie je niet - Grote Letter Uitgave
Mij zie je niet - Grote Letter Uitgave
IK WEET HOE DE HEL ERUITZIETIk ben een nabestaande. Ik ben de moeder van een kind dat werd doodgepest. Ik weet sinds die dag hoe de hel eruitziet en ik heb b... »
 
 
 
 
 

Dekmantel
Dekmantel
Angst, verdenking en wraakgevoelens... zinderende ingrediĆ«nten voor een heerlijke LOESAls een grootscheeps DNA-onderzoek de dader aanwijst van de moord op J... »