Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Nooit alleen
Nooit alleen
Bij Aline rijst het vermoeden dat haar man Giel geheimen voor haar heeft. Of laat ze zich door haar ziekelijke onzekerheid op het verkeerde been zetten? Giel... »
 
 
 
 
 

Mij zie je niet
Mij zie je niet
IK WEET HOE DE HEL ERUITZIET Ik ben een nabestaande.Ik ben de moeder van een kind dat werd doodgepest.Ik weet sinds die dag hoe de hel eruitziet en ik heb be... »
 
 
 
 
 

Troostkind
Troostkind
Voor de buitenwereld lijkt het een gewoon gezin, dat het verlies van het jongste kind heeft verwerkt. Maar het ligt anders. Een van hen heeft de kenmerken va... »
 
 
 
 
 

Geloof mij nooit
Geloof mij nooit
Het huwelijk van Jochem en Pattie is vanaf het begin gebaseerd op totaal verschillende intenties. Het houdt daarom geen stand. De scheiding verloopt allesbeh... »
 
 
 
 
 

Voorbedacht
Voorbedacht
Het is de nachtmerrie van iedere ouder, en het overkomt Marjon van Brienen. Haar vriend Philippe brengt hun dochter Carice niet terug na een familiebezoek. M... »
 
 
 
 
 

Wacht maar af
Wacht maar af
Wie kun je nog vertrouwen als je geheugen je in de steek laat?Het leven van Franka is totaal veranderd. Er zijn weken voorbijgegaan waarvan ze zich niets her... »
 
 
 
 
 

Toen ik dood was
Toen ik dood was
Maryan Brandhorst is verbijsterd als haar man Floris na tien jaar huwelijk wil scheiden. "Liefde komt, liefde gaat. That's life,' is zijn simpele verklaring.... »
 
 
 
 
 

Altijd nooit meer
Altijd nooit meer
Gedurende de eerste zes maanden nadat haar man overleed beschreef Loes den Hollander wat haar bezighield om afscheid te kunnen nemen, herinneringen een plek ... »
 
 
 
 
 

Dwaalspoor
Dwaalspoor
Het huwelijk van Rob en Lilian Dijkman lijkt stabiel. Toch is er iets mis. Grandioos mis. Lilian staat op het punt om haar geluk in een andere richting te zo... »
 
 
 
 
 

Naaktportret
Naaktportret
 »