Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Voorbedacht
Voorbedacht
Het is de nachtmerrie van iedere ouder, en het overkomt Marjon van Brienen. Haar vriend Philippe brengt hun dochter Carice niet terug na een familiebezoek. M... »
 
 
 
 
 

Loslaten verhalen
Loslaten verhalen
Een oude liefde die zich plotseling meldt om afscheid te nemen.Een diep gewortelde frustratie die een uitweg zoekt en daarvoor een onorthodoxe oplossing vind... »
 
 
 
 
 

Zwijgrecht
Zwijgrecht
<b>Hoe onvoorwaardelijk is vriendschap?Hoe maakbaar is het leven?In welke mate wordt het leven bepaald door je lot?Op sommige vragen kun je soms maar beter g... »
 
 
 
 
 

Dwaalspoor
Dwaalspoor
Het huwelijk van Rob en Lilian Dijkman lijkt stabiel. Toch is er iets mis.Grandioos mis.Lilian staat op het punt om haar geluk in een andere richting te zoek... »
 
 
 
 
 

Glansrol
Glansrol
Irma haat leugens en Irma omarmt leugens. Ze zoekt waarheid en ze ontloopt waarheid. En iedere keer als ze dreigt te verdwalen in het doolhof van haar eigen ... »
 
 
 
 
 

Droombeeld
Droombeeld
<b>De nieuwe ijzingwekkende thriller van Loes den Hollander.20e thriller van de ongekroonde koningin van het genre!</b>Nadat ze op klaarlichte dag in haar hu... »
 
 
 
 
 

Onderuitgehaald
Onderuitgehaald
Het gezin Fortuin, vader Fokke en dochters Wieke en Sigrid, heeft al zware stormen moeten doorstaan als Freddy, de tweede vrouw van Fokke en de stiefmoeder v... »
 
 
 
 
 

Aangetast
Aangetast
Tien jaar geleden werd Lieve Metselaer geschept door een auto. Ze overleefde dit ongeluk niet. De bestuurder van de auto reed door en is nooit gevonden. Het ... »
 
 
 
 
 

Het scherventapijt
Het scherventapijt
Drie vrouwen, drie verschillende levens. Annelies worstelt met de vraag wie haar vader is. Charlene had haar vader niet willen kennen. Marieke heeft haar afk... »