Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Reviews of Vrijdag by Loes den Hollander

- Vrijdag
 
 
 
 
 
(3)

"Dwaalspoor" vind ik veel beter geschreven. Het is wel spannend, maar toch volgens mij soms wel ver gezocht. »

- Vrijdag
 
 
 
 
 
(5)

Een heerlijk spannend boek met een prettige schrijfstijl, zoals we gewend zijn van Loes. Dit boek is opnieuw een toppertje. Het leest als een trein en met ee... »

- Vrijdag
 
 
 
 
 
(5)

Spannend boek! Goed geschreven leest lekker vlot! »

Books related to Vrijdag by Loes den Hollander

Zwanenzang
Zwanenzang
Op het einde van hun middelbareschooltijd sluiten vier klasgenoten een verbond, waarbij ze elkaar beloven dat ze met niemand zullen praten over wat ze samen hebben uitgehaald. Ieder voor zich probeert daarna om alles wat er is gebeurd ge... »
Dwaalspoor
Dwaalspoor
Het huwelijk van Rob en Lilian Dijkman lijkt stabiel. Toch is er iets mis.Grandioos mis.Lilian staat op het punt om haar geluk in een andere richting te zoeken, als Rob wordt vermoord. Ze blijft achter met tegengestelde gevoelens en met ... »
Terug naar de kust
Terug naar de kust
Nadat Maria abortus heeft laten plegen wordt ze met de dood bedreigd. Ze duikt onder bij haar zus. Terwijl haar dierbaren aan Maria s geestelijke gezondheid beginnen te twijfelen, komt haar belager dichterbij Met een voorwoord van Kluun ... »

Wall

Ellen
Ellen has added Vrijdag to the shelf gelezen 2021.
Loes den Hollander Vrij dag
Het begon een paar weken geleden. Sandra stond voor de etalage van een schoenenwinkel in de Leidsestraat. Er stonden geen mensen naa...

9 months ago
Vrijdag
Ellen
Ellen has tipped Vrijdag by Loes den Hollander.
“Heftig ” »
9 months ago
Vrijdag