Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Reviews of Vrijdag by Loes den Hollander

Vrijdag has been reviewed 10 times. The average score is 4.0. 77 people has read the book.
Anonymous
- Vrijdag
 
 
 
 
 
(3)

"Dwaalspoor" vind ik veel beter geschreven. Het is wel spannend, maar toch volgens mij soms wel ver gezocht.

- Vrijdag
 
 
 
 
 
(5)

Een heerlijk spannend boek met een prettige schrijfstijl, zoals we gewend zijn van Loes. Dit boek is opnieuw een toppertje. Het leest als een trein en met een zucht heb ik het boek dichtgeklapt en vond het jammer dat het uit was. Een spannende ontknoping en haar boeken smaken naar meer. Op naar de volgende !

- Vrijdag
 
 
 
 
 
(5)

Spannend boek! Goed geschreven leest lekker vlot!

- Vrijdag
 
 
 
 
 
(4)

Vrijdag is weer een goed boek van Loes

- Vrijdag
 
 
 
 
 
(4)

Een heerlijk vlot geschreven verhaal over een vrouw, Sandra, die om de week op vrijdag haar geheime minnaar ontmoet in een hotel. De titel vrijdag heeft hierdoor een dubbele betekenis gekregen. Het gaat helemaal mis als haar geliefde wordt vermoord in aanwezigheid van een andere dame. Sandra hoopt dat haar eigen rol in het geheel hierdoor niet in de openbaarheid wordt gebracht. Helaas gaan dingen altijd anders dan je hoopt. Het verhaal handelt over moeizame familierelaties en verboden liefde. Een heerlijk boek om even tussendoor te lezen. De spanning wordt goed opgebouwd en het eind is verrassend.

- Vrijdag
 
 
 
 
 
(5)

In één middag/avond uitgelezen. Wat mij betreft een van de betere van Loes haar hand. Alles is goed gedoseerd en gedetailleerd, de spanning, de geheimen, de onderlinge relaties. Een aanrader!

- Vrijdag
 
 
 
 
 
(2)

Moet eerlijk zeggen dat ik de andere boeken van Loes beter vindt.

- Vrijdag
 
 
 
 
 
(5)

Het eerste boek dat ik van Loes gelezen heb en sindsdien ben ik verslaafd aan haar boeken.

- Vrijdag
 
 
 
 
 
(5)

wat een goede schrijfster is loes,het is het eerste boek van haar wat ik gelezen heb,en heb meteen mijn ntl lijst aangevuld voor de rest.
het grijpt je van het begin tot het einde.
ook heel makkelijk te lezen,en in ieder hoofdstuk blijft de spanning je volgen.
zeer verrassend eind.toppie.
jammer dat er niet meer reacties op dit boek zijn

- Vrijdag
 
 
 
 
 
(5)

Eerste boek van Loes wat ze uitbracht en wat ik las. Ik was direkt verslaafd aan haar schrijfstijl en heb dit boek dan ook in een ruk uitgelezen. Echt een super geweldige pageturner!