Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Reviews of De Da Vinci code by Dan Brown

- De Da Vinci code
 
 
 
 
 
(1)

Het meest domme boek dat ik in mijn leven heb gelezen. Het denken bestaat uit het oplossen van domme puzzeltjes; het willen bestaat uit het oplossen van stee... »

- De Da Vinci code
 
 
 
 
 
(5)

De kracht ligt denk ik in het feit dat Dan Brown een meester is in het gebruik van feiten en fantasie op een wijze dat hij de lezer daarin alle ruimte geeft ... »

- De Da Vinci code
 
 
 
 
 
(5)

Met deze roman zette Dan Brown een nieuw genre neer. Op de grens van religie, philosophie, history, wetenschap en mystiek. Het is een meesterwerk geworden om... »

Books related to De Da Vinci code by Dan Brown

Het Bernini mysterie
Het Bernini mysterie
Van de auteur van DE DA VINCI CODE en HET VERLOREN SYMBOOL Professor Robert Langdon wordt naar CERN ontboden om een mysterieus symbool op de borst van een vermoorde wetenschapper te duiden. Langdon ziet een verband met de Illuminati, d... »
Haar naam was Sarah
Haar naam was Sarah
De tienjarige Sarah wordt samen met haar ouders opgepakt en naar het wielerstadion in Parijs gebracht, waar duizenden joden worden verzameld voor deportatie. Niemand heeft echter gezien dat Sarah haar kleine broertje Michel in een kledin... »
Mannen die vrouwen haten
Mannen die vrouwen haten
Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist, en uitgever van het tijdschrift Millennium. Zij is een jonge, gecompliceerde, uiterst intelligente vrouw met zwartgeverfd haar, ... »

Wall

Mariek56
Mariek56 has added De Da Vinci code by Dan Brown to her collection
15 September 2022, 12:40:42
De Da Vinci code
Dt Danny
Dt Danny has added De Da Vinci code by Dan Brown to his read books
Score :
 
 
 
 
 

2 February 2021, 14:35:15
De Da Vinci code
Jeanine
Jeanine has removed De Da Vinci code by Dan Brown from her collection
25 September 2018, 20:28:47
De Da Vinci code