Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Americana
Americana
Americana is het magnum opus van Joost Zwagerman, voor zover het om zijn non-fictie gaat. In het boek worden alle stukken verzameld die Joost in de loop der ... »
 
 
 
 
 

Omnibus
Omnibus
Deze speciale Zwagerman-omnibus bevat de volgende titels: De houdgreep; Gimmick!; Vals licht; De buitenvrouw; Chaos en Rumoer; Zes sterren »
 
 
 
 
 

Gimmick!
Gimmick!
Discotheek Gimmick vormt het trefpunt van een groep 'postmoderne' kunstenaars. Hun leven wordt beheerst door drugs, drank, seks, geld en de moderne media.<br... »
 
 
 
 
 

Bekentenissen van de pseudomaan
Bekentenissen van de pseudomaan
De pseudomaan a real nowhere man begeeft zich in dit niemandsland en stuit onder meer op een grimmig gezinshoofd in een slaapstad een verraderlijke muze een ... »
 
 
 
 
 

Vals licht
Vals licht
‘<em>Vals licht</em> is van een heldere schittering die de lezer in het duister helpt, en weer eruit.’ – Herman Brusselmans

<em>Alles moest geheim bl... »
 
 
 
 
 

Op de vrouw af
Op de vrouw af
 »
 
 
 
 
 

Wakend over God
Wakend over God
<p><i>Wakend over God</i> beschrijft de geloofsstrijd van een naamloos blijvend ik, die soms in zijn verbeelding, soms letterlijk, met het Opperwezen in geve... »
 
 
 
 
 

Nederlandse en Vlaamse literatuur vanaf 1880 in 200 essays
Nederlandse en Vlaamse literatuur vanaf 1880 in 200 essays
De allerbeste essays uit Nederland en Vlaanderen. Het derde en laatste deel van een ‘onvergankelijk literair monument - algemeen dagblad

Met De Nederlands... »