Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Gimmick
Gimmick
‘Nee, ik heb geen zin. Ik heb eigenlijk nooit zin om ergens heen te gaan. Meestal heb ik alleen maar zin om ergens vandaan te gaan.’ Walter van Raamsdonk... »
 
 
 
 
 

Gimmick!
Gimmick!
`Nee, ik heb geen zin. Ik heb eigenlijk nooit zin om ergens heen te gaan. Meestal heb ik alleen maar zin om ergens vandaan te gaan. In Gimmick! komt Walter v... »
 
 
 
 
 

Wat is erger
Wat is erger
 »
 
 
 
 
 

Grote groet uit Zwagerland
Grote groet uit Zwagerland
Over de Hollandse wolkenluchten boven Haarlem. Het uitzicht over zee vanaf het strand bij Bergen aan Zee. Het Huis met de Pilaren in Bergen. De suburbs van A... »
 
 
 
 
 

Het begin
Het begin
Weekmenu Magazine deel 1 Het begin.
Veel mensen hebben na de feestdagen het goede voornemen om af te willen vallen. Maar hoe doe je dit? Elke paar jaar is er... »
 
 
 
 
 

Tussen droom en daad in Dubbelstad
Tussen droom en daad in Dubbelstad
Alkmaar in feit en fictie »
 
 
 
 
 

Beeld verplaatst
Beeld verplaatst
Is de wereld een meneer of een mevrouw? Zou er een supermarkt kunnen bestaan waarin ál het denkbare te koop is? Hoeveel goden kan een mens verdragen, maar b... »
 
 
 
 
 

De stilte van het licht
De stilte van het licht
'Hij sprak zonder cynisme, maar met pure hartstocht en geestdrift over kunst. God, wat heeft Zwagerman ons veel geleerd.'- Matthijs van Nieuwkerk Soms horen ... »