Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Wakend over God
Wakend over God
<p><i>Wakend over God </i>is Joost Zwagermans laatst voltooide en postuum uitgegeven werk, en beschrijft de geloofsstrijd van een naamloos blijvend ik, die s... »
 
 
 
 
 

Americana
Americana
Americana is het magnum opus van Joost Zwagerman, voor zover het om zijn non-fictie gaat. In het boek worden alle stukken verzameld die Joost in de loop der ... »
 
 
 
 
 

Transito
Transito
In Transito onderneemt Joost Zwagerman een wereldreis in essays. Transito opent met een `scheepsgang : Zwagerman verdiept zich in de oeuvres van twee kunsten... »
 
 
 
 
 

Groen is geen kleur
Groen is geen kleur
"De verhalen in Kroondomein zijn zeer divers. Zo wordt in 'Briefjes' op onderkoelde wijze verslag gedaan van de aversie van een jonge onderwijzeres tegen haa... »
 
 
 
 
 

Stilte – Liter 100
Stilte – Liter 100
Het extra dikke jubileumnummer van literair tijdschrift 'Liter', het honderdste. Het thema is stilte, vooral in mystieke zin. De redactie dacht dat dit missc... »
 
 
 
 
 

Zes sterren
Zes sterren
'Je slaat Zes sterren dicht met een onontkoombaar besef van sterfelijkheid. Hulde voor de schrijver die dat bij zijn lezers losmaakt.' - Algemeen Dagblad <br... »
 
 
 
 
 

Onderweg
Onderweg
 »
 
 
 
 
 

Opgenomen
Opgenomen
 »