Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Duel
Duel
'Voor zijn ogen zag Verhooff gebeuren wat nog niet was gebeurd en op datzelfde ogenblik al gebeurd leek te zijn: zijn hand, de vuist, het canvas. Hij had noo... »
 
 
 
 
 

Tot hier en zelfs verder
Tot hier en zelfs verder
Tot hier en zelfs verder brengt drie gedichtenbundels van Joost Zwagerman in een band. Voor deze uitgave maakte Zwagerman zijn keuze uit zijn debuut Langs de... »
 
 
 
 
 

Americana
Americana
‘Wat Zwagerman denkt en weet, wil ik ook denken en weten,’ zei Peter Buwalda bij de verschijning van <i>Americana</i> – Zwagermans bejubelde magnum opu... »
 
 
 
 
 

Wonder
Wonder
Wat is dat toch met Bergen? Waarom trekt het dorp al bijna een eeuw lang toonaangevende kunstenaars? Er vinden bepalende ontmoetingen plaats tussen personen,... »
 
 
 
 
 

Opgenomen
Opgenomen
 »
 
 
 
 
 

Collega's van God
Collega's van God
Wat hebben J.D. Salinger, Gerard Reve, Madonna, Henry Miller, Andy Warhol, Prince, Lewis Carroll en Arthus Schopenhauer gemeen? In de essays van Joost Zwager... »
 
 
 
 
 

Gimmick! ; Vals licht
Gimmick! ; Vals licht
Walter van Raamsdonk komt terecht in de wereld van jonge, succesvolle kunstenaars in Amsterdam. Die zijn voornamelijk gefixeerd op geld, seks en drugs - en o... »
 
 
 
 
 

Henrik en het kaatsen
Henrik en het kaatsen
"De verhalen in Kroondomein zijn zeer divers. Zo wordt in 'Briefjes' op onderkoelde wijze verslag gedaan van de aversie van een jonge onderwijzeres tegen haa... »