Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

'Roeshoofd hemelt'
'Roeshoofd hemelt'
De wereld van Roeshoofd is niet groter dan zijn bed(ik moest bij het lezen van deze bundel ook even terugdenken aan de briljante serie: The Singing Detective... »
 
 
 
 
 

Chaos en rumoer
Chaos en rumoer
Otto Vallei lijdt aan zaalvrees, telefoonfobie en schrijfkramp. Hij wordt presentator van het nauwelijks beluisterde radioprogramma Chaos en Rumoer, en ziet ... »
 
 
 
 
 

Kennis is geluk
Kennis is geluk
Sinds enige tijd verzorgt Joost Zwagerman in <em>de Volkskrant</em> een wekelijkse kroniek van het kijken, lezen en luisteren. Voor pessimisme, verzuurdheid ... »
 
 
 
 
 

Gimmick!
Gimmick!
`Nee, ik heb geen zin. Ik heb eigenlijk nooit zin om ergens heen te gaan. Meestal heb ik alleen maar zin om ergens vandaan te gaan. In Gimmick! komt Walter v... »
 
 
 
 
 

Vals licht
Vals licht
'Alles moest geheim blijven. Simon loog tegen familie en vrienden. Hij kon niemand vertellen waar en hoe hij Lizzie Rosenfeld had ontmoet. Simon Prins, stude... »
 
 
 
 
 

Voor alles
Voor alles
Iemand doolt rond in de polders op de vlucht, maar voor wie? Iemand zit aan het ziekbed van zijn ongeneeslijk zieke vader. Iemand verzamelt benzodiazepinen... »
 
 
 
 
 

Roeshoofd hemelt
Roeshoofd hemelt
Welkom in T-Mart, het warenhuis dat kan wedijveren met de kosmos omdat alles er te koop is wat in de wereld was, is of zal zijn. T-Mart is een Mekka, een wal... »
 
 
 
 
 

Lessen in liefde
Lessen in liefde
Zonder een scheutje erotiek, zo nu en dan, is het leven toch maar een saaie boel, nietwaar?Lord short shoe wil de aap,Zonder kapot,Trucjes,De slaapsters,De o... »
 
 
 
 
 

De houdgreep
De houdgreep
De eerste liefde van AdriĆ«nne en Ingmar. Zij ontmoeten elkaar in Londen, waar AdriĆ«nne werkt als au pair. Ingmar bezoekt er zijn broer Siewald, een succesv... »
 
 
 
 
 

Grote groet uit Zwagerland
Grote groet uit Zwagerland
Over de Hollandse wolkenluchten boven Haarlem. Het uitzicht over zee vanaf het strand bij Bergen aan Zee. Het Huis met de Pilaren in Bergen. De suburbs van A... »