Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

VCL-serie pakket
VCL-serie pakket
 »
 
 
 
 
 

Een bruid voor De Iepenhof
Een bruid voor De Iepenhof
De jonge Sietje van den Boogaard werkt als dienstmeid op een rijke boerderij op Schouwen. Ze heeft veel te verduren van Paulien bij de Vaete, de hooghartige ... »
 
 
 
 
 

Frannies familie
Frannies familie
<p>In de crisisjaren na de beurskrach is het werk in de biezen en het riet in Puttershoek nog belangrijker. Vooral voor Frannies vader Harm. Hij heeft samen ... »
 
 
 
 
 

Geschonden vertrouwen
Geschonden vertrouwen
<p>De historische roman ‘Geschonden vertrouwen’ van Gerda van Wageningen speelt zich af rondom de cichoreifabriek onder de rook van Zierikzee. Hoofdperso... »
 
 
 
 
 

Een handvol zwarte stenen
Een handvol zwarte stenen
De gescheiden Marjan de Koning ontdekt in ‘Een handvol zwarte stenen’ van Gerda van Wageningen vlak voordat haar dochter Daphne op kamers gaat, dat het m... »
 
 
 
 
 

Hart op drift
Hart op drift
Anaïs is nog maar kort geleden bevallen van een tweeling als ze op een vreselijke dag ontdekt dat haar man een einde heeft gemaakt aan zijn leven.Haar leven... »
 
 
 
 
 

De vlasfabriek
De vlasfabriek
De vlasfabriek is na Hoeve Sofie het tweede deel in Gerda van Wageningens geliefde trilogie over de vlasteelt in de Hoeksche Waard<br/> <br/>Sofie Los is de ... »
 
 
 
 
 

Water en wind
Water en wind
Het polderlandschap van Schouwen-Duiveland wordt sinds enkele jaren bemalen door een stoomgemaal, maar daarnaast zijn watermolens onmisbaar om het drassige p... »
 
 
 
 
 

Terug naar Moerland
Terug naar Moerland
Ze is jong, mooi, en gelukkig op Moerland, het grote landgoed van haar broer. Freule Florence le Sage ten Broeck vindt het wel amusant, dat er zoveel jongema... »