Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Hart op drift
Hart op drift
Anaïs is nog maar kort geleden bevallen van een tweeling als ze op een vreselijke dag ontdekt dat haar man een einde heeft gemaakt aan zijn leven. Haar leve... »
 
 
 
 
 

Zilver
Zilver
•Andrea en Job de Oude hebben elkaar tijdens de watersnoodramp van 1953 leren kennen. Daarbij speelde het zilver dat Andrea redde uit het ouderlijk huis ee... »
 
 
 
 
 

Niet zonder jou
Niet zonder jou
<p>Klarijn, de hoofdpersoon in 'Niet zonder jou' van Gerda van Wageningen, is getrouwd met Maarten. Hun huwelijk wordt beheerst door de ziektevrees van Maart... »
 
 
 
 
 

Terug naar Moerland
Terug naar Moerland
De historische streekroman ‘Terug naar Moerland’ van Gerda van Wageningen is het derde deel in de Moerland Trilogie. Freule Florence le Sage ten Broeck i... »
 
 
 
 
 

De Vlasfabriek
De Vlasfabriek
De vlasfabriek is na Hoeve Sofie het tweede deel in Gerda van Wageningens geliefde trilogie over de vlasteelt in de Hoeksche Waard Sofie Los is de dochter va... »
 
 
 
 
 

Jubileumomnibus
Jubileumomnibus
Jubileum onder de jubilea! Jubileumomnibus 125 bevat romans van Henny Thijssing-Boer, Julia Burgers-Drost, Greetje van den Berg, Karin Peters en Gerda van Wa... »
 
 
 
 
 

Schouwen-trilogie
Schouwen-trilogie
<p>Met de ‘Schouwen-trilogie’ laat Gerda van Wageningen alles zien wat haar schrijverschap kenmerkt: haar kennis van de regionale geschiedenis, haar nieu... »