Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Bijna verdwaald
Bijna verdwaald
 »
 
 
 
 
 

Nu begint de lente
Nu begint de lente
Tot haar grote ontzetting komt Marije er in ‘Nu begint de lente’ van Gerda van Wageningen achter dat haar moeder verslaafd is aan kalmeringsmiddelen. Ze ... »
 
 
 
 
 

De Visserszoon
De Visserszoon
De historische streekroman ‘De visserszoon’ van Gerda van Wageningen is het tweede deel in de Hanna trilogie. Hanna is inmiddels getrouwd met Joop Overga... »
 
 
 
 
 

Op wieken gedragen
Op wieken gedragen
De omnibus Op wieken gedragen is een leesfeest voor liefhebbers van historische familieromans en sowieso voor alle fans van Gerda van Wageningen. Twee pracht... »
 
 
 
 
 

Het warme vuur van geluk
Het warme vuur van geluk
Het warme vuur van geluk van Gerda van Wageningen gaat over Ruud. Na zijn scheiding blijft hij met zijn dochtertje op de Dankaertshof wonen. Ondanks zijn zor... »
 
 
 
 
 

De vlasfabriek
De vlasfabriek
De vlasfabriek is na Hoeve Sofie het tweede deel in Gerda van Wageningens geliefde trilogie over de vlasteelt in de Hoeksche Waard<br/> <br/>Sofie Los is de ... »
 
 
 
 
 

Smeulend vuur
Smeulend vuur
Een paar jaar geleden heeft Charlot zware brandwonden opgelopen. Na enkele hersteloperaties, moet zij leren leven met de littekens. Ze is zich gaan schamen v... »
 
 
 
 
 

Verduisterd licht
Verduisterd licht
<p>Het licht van de vuurtoren is gedoofd in 'Verduisterd licht', het derde en laatste deel in de Vuurtorentrilogie van Gerda van Wageningen. Het is oorlog, h... »