Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Zoeken naar geluk
Zoeken naar geluk
In de moderne familieroman ‘Zoeken naar geluk’ van topauteur Gerda van Wageningen krijgt de 22-jarige studente bestuurskunde Antonetta Lafère vlak voor ... »
 
 
 
 
 

Rumoer op Dostie
Rumoer op Dostie
Rumoer op Dostie is een meeslepende historische streekroman van bestsellerauteur Gerda van Wageningen.De mooie, jonge Marina Goemans komt uit een goede famil... »
 
 
 
 
 

Fout
Fout
Mieke Donker wordt omringd door foute mannen. Het begint al met haar vader, die lid is van de NSB en haar verbiedt te spelen met schoolvriendje Henri Buitend... »
 
 
 
 
 

Venster op morgen
Venster op morgen
 »
 
 
 
 
 

De vlastrilogie
De vlastrilogie
'De vlastrilogie' van Gerda van Wageningen gaat over de vlasteelt in de Hoeksche Waard, honderd jaar geleden een bron van grote welvaart. Het dorp 's-Gravend... »
 
 
 
 
 

De dokter verliefd
De dokter verliefd
De historische streekroman ‘De dokter verliefd’ van Gerda van Wageningen is het tweede deel in de boeiende Doktersromance trilogie. Een jonge, pas afgest... »
 
 
 
 
 

De vader van mijn kind
De vader van mijn kind
Het valt niet mee voor de opgroeiende Lexie, nu haar vader hertrouwd is. Het botert niet tussen haar en zijn nieuwe vrouw Rens en ze mist het dorp waar ze op... »
 
 
 
 
 

Wat een familie
Wat een familie
 »
 
 
 
 
 

De mosselvisser
De mosselvisser
Historische streekroman over de mosselvisserij in Bruinisse in het begin van de twintigste eeuw; prachtige roman, doorspekt met geschiedkundige wetenswaardig... »
 
 
 
 
 

In de schemering
In de schemering
Sheila van Hagestein leidt het leven van zoveel moderne, jonge moeders. Ze heeft een man, twee kleine kinderen en een leuke baan. Ze moet werken om de hypoth... »