Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Liefde?
Liefde?
Ik mag haar niet, was de eerste gedachte van Lotte Verhagen, als haar vader dolgelukkig zijn nieuwe vriendin aan de familie voorstelt. Natuurlijk is ze blij ... »
 
 
 
 
 

VCL-serie pakket
VCL-serie pakket
 »
 
 
 
 
 

Verduisterd licht
Verduisterd licht
<p>Het licht van de vuurtoren is gedoofd in 'Verduisterd licht', het derde en laatste deel in de Vuurtorentrilogie van Gerda van Wageningen. Het is oorlog, h... »
 
 
 
 
 

Witte rozen
Witte rozen
Robines tante is ernstig ziek en heeft een nieuwe nier nodig, bij voorkeur van een levende donor. De enige match in de familie lijkt Robine te zijn. Maar kan... »
 
 
 
 
 

Gevaarlijk verlangen
Gevaarlijk verlangen
Nienke van Dijk is bang. De boer voor wie haar vader werkt en bij wie ze zelf als melkmeid dient, bekijkt haar al te vaak met een wellustige blik in zijn oge... »
 
 
 
 
 

Niet zonder jou
Niet zonder jou
Sophie beseft dat ze enorm geboft heeft. Het is niet niks dat ze behoort tot een van de meest gewilde filmsterren ter wereld. Maar omringd door gebotoxte ass... »
 
 
 
 
 

Roep van de branding trilogie
Roep van de branding trilogie
bevat de titels . Anker der hoop . De verbroken verbinding . Dit is mijn leven »
 
 
 
 
 

Het ware geluk
Het ware geluk
In ‘Het ware geluk’ verandert het leven van Laura Bezuijen ingrijpend als haar vader, die huisarts is in een klein Zeeuws dorp, plotseling ziek wordt, en... »