Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Onrustig hart
Onrustig hart
Met de komst van een suikerfabriek in Oud Beijerland in het jaar 1902 verandert er veel in het dorp. Er komt werk! Maar er komen ook vreemde arbeiders in het... »
 
 
 
 
 

De weesmeisjes
De weesmeisjes
<p>‘De weesmeisjes’ is het eerste deel in de meeslepende Zierikzee-trilogie van Gerda van Wageningen.</p><p>Het is het begin van de twintigste eeuw. Na e... »
 
 
 
 
 

Het zwijgen waard
Het zwijgen waard
Het door Gerda van Wageningen zelf voorgelezen korte verhaal ‘Het zwijgen waard’ gaat over een oude vrouw, Clarissa, die altijd heeft geleerd dat zwijge... »
 
 
 
 
 

Verboden brieven
Verboden brieven
Nieuwe historische familieroman van Gerda van Wageningen: Verboden brievenDe winter van 1912 is bitter koud. Het vriest streng als Coby Dingemanse op een avo... »
 
 
 
 
 

Jubileumomnibus 140
Jubileumomnibus 140
Jubileumomnibus 140 bevat drie complete romans en twee korte verhalen. Als eerste 'Liefde moet groeien' van Gerda van Wageningen, gevolgd door Jos van Manen ... »
 
 
 
 
 

Kostbaar kleinood
Kostbaar kleinood
In de familieroman ‘Kostbaar kleinood’ van Gerda van Wageningen komt er uit een oude bank een kostbare, verdwenen gewaande ring tevoorschijn. Die gebeurt... »
 
 
 
 
 

Water en wind
Water en wind
 »
 
 
 
 
 

Vertrouwde haven
Vertrouwde haven
Het is begin jaren veertig en de wereld houdt zijn adem in, als de macht van Hitler steeds verder toeneemt. Nederlandse Rijnschippers zijn voor hun bestaan e... »
 
 
 
 
 

Een mand vol bloemen
Een mand vol bloemen
 »