Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Zomeromnibus 2016
Zomeromnibus 2016
Zomeromnibus 2016 is een topverzameling van romans waarbij je heerlijk kunt relaxen met je blik op de oneindige horizon - tussen de pagina's van dit dikke bo... »
 
 
 
 
 

Liefdesbloesem - grote letter uitgave
Liefdesbloesem - grote letter uitgave
Iedereen is het erover eens dat Emma van Veere een flinke vrouw is, die moedig verder leeft als Thijs haar verlaat. Maar alle niet-geuite, opgekropte emoties... »
 
 
 
 
 

De redersdochters
De redersdochters
‘De redersdochters’ is het tweede deel in de meeslepende Zierikzee-trilogie van Gerda van Wageningen.Als de Grote Oorlog in 1914 uitbreekt verandert er v... »
 
 
 
 
 

Na regen komt zonneschijn
Na regen komt zonneschijn
‘Na regen komt zonneschijn’ is een historische streekroman van Gerda van Wageningen, die zich afspeelt in het Zeeland van de negentiende eeuw. Iman Vierg... »
 
 
 
 
 

Hanna uit de Gorzen
Hanna uit de Gorzen
Hanna woont eind 19e eeuw met haar oma in de gorzen, op een van de Zuid-Hollandse eilanden. Net als haar oma weet ze veel van kruiden en heeft ze de gave doo... »
 
 
 
 
 

Het Huis Moerland
Het Huis Moerland
 »
 
 
 
 
 

Verboden brieven
Verboden brieven
Nieuwe historische familieroman van Gerda van Wageningen: Verboden brievenDe winter van 1912 is bitter koud. Het vriest streng als Coby Dingemanse op een avo... »
 
 
 
 
 

Een nieuwe toekomst
Een nieuwe toekomst
De reeks De Leeskaravaan is bestemd voor volwassenen met een leesachterstand, inburgeraars en NT2-cursisten. Leuke, boeiende boeken in verschillende genres, ... »
 
 
 
 
 

De zussen Verschoor
De zussen Verschoor
<p>Puttershoek, begin twintigste eeuw. Sinds het overlijden van haar moeder verzorgt Sija Verschoor het huishouden van het gezin. Als ze verkering krijgt den... »