Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Bloeiend vlas
Bloeiend vlas
Stadsmeisje Hester wordt naar het suffe ’s Gravendeel gestuurd in Bloeiend vlas van Gerda van Wageningen. Heeft zij weer! Zomaar ineens wordt Hester naar ... »
 
 
 
 
 

Na eb komt de vloed
Na eb komt de vloed
Een jonge vrouw, dochter van de hoofdpersonen uit het derde deel, trouwt tegen de zin van haar ouders met een op het oog charmante jongeman die echter een sl... »
 
 
 
 
 

Brekende golven
Brekende golven
De schok is bijna te groot voor Elsie van Klaveren als blijkt dat haar echtgenoot hun zestienjarige dochter Sandra seksueel heeft misbruikt. Als hij vlak daa... »
 
 
 
 
 

Schipperstrilogie
Schipperstrilogie
Een jaar nadat Ciel van der Marel in Goede vaart schipper Marien Constandse leert kennen, is ze zijn schippersvrouw. Voor schippers is het leven niet makkeli... »
 
 
 
 
 

Frannies familie
Frannies familie
<p>In de crisisjaren na de beurskrach is het werk in de biezen en het riet in Puttershoek nog belangrijker. Vooral voor Frannies vader Harm. Hij heeft samen ... »
 
 
 
 
 

Alleen de liefde telt
Alleen de liefde telt
Twee buurvrouwen hebben het allebei niet makkelijk. Marita is pas verlaten door haar man en maakt van ieder kwaaltje een drama. Celeste lijdt aan een ernstig... »
 
 
 
 
 

Tante Tara
Tante Tara
‘Tante Tara’ van Gerda van Wageningen is het tweede deel in de moderne Familie Trilogie. Tara heeft het niet makkelijk. Haar familie is bepaald niet hart... »
 
 
 
 
 

Als de lente komt
Als de lente komt
Gerda van Wageningen
ALS DE LENTE KOMT

Marthe heeft een nare periode achter de rug, die heel haar leven op zijn kop heeft gezet. Net als ze denkt eindelijk ... »
 
 
 
 
 

Witte rozen
Witte rozen
Topauteur Gerda van Wageningen schrijft over orgaandonatie in Witte rozen. Robines tante is ernstig ziek en heeft een nieuwe nier nodig, bij voorkeur van een... »