Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Hoeve Sofie
Hoeve Sofie
Hoeve Sofie, het eerste deel van een historische trilogie van Gerda van Wageningen. Ze is niet verdrietig, weet Nele Los diep in haar hart, als ze onverwacht... »
 
 
 
 
 

Bakkersliefde trilogie
Bakkersliefde trilogie
<p>De Bakkersliefde-trilogie van Gerda van Wageningen is een van haar meest succesvolle series. Ze neemt je mee naar eenvoudiger tijden, waarin mensen met de... »
 
 
 
 
 

Een handvol zwarte stenen
Een handvol zwarte stenen
De gescheiden Marjan de Koning ontdekt vlak voordat haar dochter Daphne op kamers gaat, dat het meisje aan anorexia nervosa lijdt. Na een periode van ontkenn... »
 
 
 
 
 

Rosegaert
Rosegaert
 »
 
 
 
 
 

Laat je door niets verontrusten
Laat je door niets verontrusten
Roman over het leven van Teresa van IvilaLaat je door niets verontrusten. Dit was de raad die Teresa van Ivila gaf aan allen die bij haar om hulp kwamen. En ... »
 
 
 
 
 

Jubileumomnibus
Jubileumomnibus
Gerda van Wageningen viert veertig jaar auteurschap. In al die jaren schreef ze het indrukwekkende aantal van meer dan 120 romans. Uit dat hele oeuvre kozen ... »
 
 
 
 
 

De reünie
De reünie
Madelon en haar klasgenoten ontmoeten elkaar na twintig jaar weer op een reünie in ‘De reünie’ van Gerda van Wageningen. Veel emoties komen naar boven ... »
 
 
 
 
 

De ramp van '53
De ramp van '53
De omnibus 'De ramp van '53' bevat drie romans over de watersnoodramp. Deze ramp is stevig verankerd in het collectieve geheugen, en niet voor niets. Want ho... »
 
 
 
 
 

Zilver
Zilver
Zilver, een van de populairste romans uit het omvangrijke oeuvre van Gerda van Wageningen, nu heel aantrekkelijk geprijsd Andrea van der Poll werkt op de cam... »
 
 
 
 
 

Hart op drift
Hart op drift
<p>'Hart op drift' van Gerda van Wageningen is eerder uitgegeven bij Uitgeverij Ellessy, en verschijnt nu in een nieuw jasje bij Zomer & Keuning.</p><p>Anaï... »