Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Mr. Mercedes
Mr. Mercedes
Op een ijskoude vroege ochtend staan honderden wanhopige werklozen in de rij voor een banenbeurs. Zonder waarschuwing raast een eenzame bestuurder in een ges... »
 
 
 
 
 

Lisey's verhaal
Lisey's verhaal
Lisey Landon verloor twee jaar geleden haar man, na vijfentwintig huwelijksjaren van een wonderbaarlijke en soms benauwende intimiteit. Scott was een gevierd... »
 
 
 
 
 

Later
Later
<p>VN Thriller van het jaar 2021!

Normaal ziet hij de doden maar voor een paar dagen. Maar wat als ze ervoor kiezen om langer te blijven?</p><p>... »
 
 
 
 
 

Revival
Revival
In een klein dorpje in New England, een halve eeuw geleden, valt een schaduw over een jongetje dat met zijn soldaatjes speelt. Jamie Morton kijkt op en ziet ... »
 
 
 
 
 

Lisey's verhaal
Lisey's verhaal
Lisey Landon verliest haar man na vijfentwintig huwelijksjaren. Scott Landon was een gevierd bestsellerauteur en een gecompliceerd mens, een man met evenveel... »
 
 
 
 
 

Dodelijk dilemma
Dodelijk dilemma
Dodelijk dilemma is een huiveringwekkende, bovennatuurlijke thriller van meesterverteller Stephen King. John Smith, een jonge leraar, raakt betrokken bij een... »
 
 
 
 
 

De Shining
De Shining
De Shining is waarschijnlijk Stephen Kings beroemdste boek, en werd onvergetelijk verfilmd door Stanley Kubrick.Jack Torrance, zijn vrouw Wendy en hun vijfja... »
 
 
 
 
 

Christine
Christine
Christine, de klassieke Amerikaanse thriller van Stephen King, is een roman over tienerverlangens, obsessies en schoolperikelen.

Christine en Ar... »
 
 
 
 
 

Insomnia
Insomnia
In de bestseller Insomnia van meesterverteller Stephen King keren we terug naar Derry, het stadje dat velen zich zullen herinneren van o.a. It en Dromenvange... »