Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Firestarter
Firestarter
In Firestarter (Ogen van vuur), de bestseller van meesterverteller Stephen King, heeft een ogenschijnlijk onschuldig medisch experiment verregaande gevolgen.... »
 
 
 
 
 

Ogen van de Draak
Ogen van de Draak
Ogen van de draak is Kings klassieke fantasyroman en speelt een belangrijke rol in zijn werk. Zijn befaamde Donkere Toren-cyclus gaat vooral over Roland de S... »
 
 
 
 
 

De Donkere Toren
De Donkere Toren
De scherpschutter is het eerste deel in De Donkere Toren-serie, Stephen Kings epische meesterwerk dat nu is verfilmd met Matthew McConaughey en Idris Elba in... »
 
 
 
 
 

Nachtmerries / Droomlandschappen
Nachtmerries / Droomlandschappen
"Stephen King neemt je in zijn verhalenbundel Nachtmerries en droomlandschappen mee naar plekken waar je nog nooit bent geweest. Ogenschijnlijk zijn het alle... »
 
 
 
 
 

Billy Summers
Billy Summers
<p>'Billy Summers had gerust een paar honderd pagina's meer mogen zijn, de koning laat eens te meer overtuigend zien dat hij tot de allerbesten behoort.' VN ... »
 
 
 
 
 

Duma
Duma
"In Duma van bestsellerauteur Stephen King heeft Edgar Freemantle met zijn talent iets gewekt, en nu zal hij ervoor moeten zorgen dat hij het weer in slaap s... »
 
 
 
 
 

Het meisje dat hield van Tom Gordon
Het meisje dat hield van Tom Gordon
De wereld had een bek vol tanden en als het zo uitkwam, kon je daar elk moment door gebeten worden.'Trisha McFarland was negen jaar toen ze daarachter kwam. ... »
 
 
 
 
 

De groene mijl
De groene mijl
 »
 
 
 
 
 

The green mile
The green mile
 »