Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De duistere kant
De duistere kant
 »
 
 
 
 
 

Fairy Tale
Fairy Tale
<p>Een nieuw meesterwerk van Stephen King</p><p>Charlie Reade ziet eruit als een doorsnee scholier. Hij is goed in honkbal en American football, en is een pr... »
 
 
 
 
 

Firestarter
Firestarter
In Firestarter (Ogen van vuur), de bestseller van meesterverteller Stephen King, heeft een ogenschijnlijk onschuldig medisch experiment verregaande gevolgen.... »
 
 
 
 
 

22-11-1963
22-11-1963
22 november 1963, de dag waarop John F. Kennedy werd vermoord en de wereld voorgoed veranderde... Wat als die fatale dag voorkomen had kunnen worden? »
 
 
 
 
 

Nachtmerries / Droomlandschappen
Nachtmerries / Droomlandschappen
"Stephen King neemt je in zijn verhalenbundel Nachtmerries en droomlandschappen mee naar plekken waar je nog nooit bent geweest. Ogenschijnlijk zijn het alle... »
 
 
 
 
 

Joyland
Joyland
In het legendarische Joyland van meesterverteller Stephen King beleeft Devin Jones alom plezier in amusementspark Joyland. Maar de lol moet ooit stoppen… <... »
 
 
 
 
 

Het teken van drie
Het teken van drie
"Het teken van drie is het tweede deel in de Donkere Toren-serie, Stephen Kings epische meesterwerk.Roland Deschain, de laatste scherpschutter, vervolgt zijn... »
 
 
 
 
 

Bezeten stad
Bezeten stad
Met Bezeten stad, zijn tweede roman, vestigde Stephen King definitief zijn naam als de onbetwistbare koning van de Amerikaanse horror. Als geen ander wist hi... »
 
 
 
 
 

De buitenstaander
De buitenstaander
Wanneer het misbruikte en levenloze lichaam van een elfjarig jongetje wordt gevonden, wijzen ooggetuigen en forensisch materiaal onmiskenbaar in de richting ... »
 
 
 
 
 

Een lied van Susannah
Een lied van Susannah
"Een lied van Susannah is boek 6 van Stephen Kings epische fantasy-serie, de Donkere Toren. De serie is Stephen Kings magnum opus en een van de grootste epis... »