Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Dr. Sleep
Dr. Sleep
Grootmeester Stephen King keert terug naar de personages en de setting van een van zijn populairste thrillers ooit: De Shining.
Het jongetje Danny Torrance i... »
 
 
 
 
 

De buitenstaander
De buitenstaander
Special »
 
 
 
 
 

Gevangen
Gevangen
In Under the Dome (Gevangen) van bestsellerauteur Stephen King sluit een mysterieuze, onzichtbare energiekoepel het stadje Chester's Mill in Maine plotseling... »
 
 
 
 
 

De eerlijke vinder
De eerlijke vinder
 »
 
 
 
 
 

De ontvoering
De ontvoering
In De ontvoering van bestsellerauteur Stephen King verandert de misdaad van de eeuw al snel in een race tegen de klokā€¦Blaze is enorm groot en sterk, maar d... »
 
 
 
 
 

Het teken van drie
Het teken van drie
"Tovenaarsglas is boek 4 van Stephen Kings epische fantasy-serie, de Donkere Toren. De serie is Stephen Kings magnum opus en een van de grootste epische succ... »
 
 
 
 
 

De storm van de eeuw
De storm van de eeuw
In De storm van de eeuw van Stephen King raken eilandbewoners verstrikt in een onheilspellende storm als er een vreemdeling arriveert met lugubere plannen. <... »
 
 
 
 
 

Dr. Sleep
Dr. Sleep
<p>Grootmeester Stephen King keert terug naar de personages en de setting van een van zijn populairste thrillers ooit: De Shining.

Het jongetje Da... »