Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De scherpschutter
De scherpschutter
De scherpschutter is boek 1 van Stephen Kings epische fantasy-serie de Donkere Toren – Kings magnum opus en een van de grootste epische successen van de af... »
 
 
 
 
 

Schemerwereld
Schemerwereld
Schemerwereld is het gebied dat zich uitstrekt tussen werkelijkheid en fantasie. Alleen Stephen King zelf is in staat ons de weg te wijzen in dat huiveringw... »
 
 
 
 
 

Een goed huwelijk
Een goed huwelijk
Een goed huwelijk is nu verfilmd als A Good Marriage, naar een scenario van Stephen King. Het is het angstaanjagende verhaal van een huwelijk vol dodelijke g... »
 
 
 
 
 

Het instituut
Het instituut
<p>Spannend en intrigerend verhaal over de strijd tegen het kwaad</p><p>Midden in de nacht, in een huis in een rustige straat in een buitenwijk van Minneapol... »
 
 
 
 
 

De buitenstaander
De buitenstaander
Wanneer het misbruikte en levenloze lichaam van een elfjarig jongetje wordt gevonden, wijzen ooggetuigen en forensisch materiaal onmiskenbaar in de richting ... »
 
 
 
 
 

De Regelaars
De Regelaars
De New York Times-bestseller De regelaars van Stephen King, oorspronkelijk uitgegeven onder zijn pseudoniem Richard Bachman, keert terug in een geheel nieuw ... »
 
 
 
 
 

De shining
De shining
Jack Torrance, zijn vrouw Wendy en hun vijfjarige zoon Danny verblijven in het Overlook Hotel, waar Jack is ingehuurd als huismeester. Danny heeft een gave: ... »
 
 
 
 
 

Dromenvanger
Dromenvanger
"In De dromenvanger van meesterverteller Stephen King komen vier vrienden voor het leven samen in de bossen van West-Maine voor hun jaarlijkse jachttocht. Oo... »