Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Ogen van de draak
Ogen van de draak
<p>Er was eens, in het koninkrijk Delain, een koning met twee zonen…</p><p>De zonen van de oude koning van Delain zijn elkaars rivalen. Kroonprins Peter is... »
 
 
 
 
 

De Shining
De Shining
De Shining is Stephen Kings beroemdste boek, en werd onvergetelijk verfilmd door Stanley Kubrick.

Jack Torrance, zijn vrouw Wendy en hun vijfjar... »
 
 
 
 
 

De schone slaapster
De schone slaapster
 »
 
 
 
 
 

Het geheim van de Buick
Het geheim van de Buick
"In Het geheim van de Buick van bestsellerauteur Stephen King begint een mysterie zich jaren later opnieuw te roeren. Twintig jaar lang houdt de staatspoliti... »
 
 
 
 
 

Dodenwake
Dodenwake
Stephen Kings Dodenwake wordt gezien als een van zijn engste boeken ooit. Als Dr. Louis Creed met zijn vrouw, drie kinderen en de kat naar het kleine plaatsj... »
 
 
 
 
 

Wolven van de Calla
Wolven van de Calla
(POD) Wolven van de Calla is het vijfde deel in De Donkere Toren-serie, Stephen Kings epische meesterwerk dat nu is verfilmd met Matthew McConaughey en Idris... »
 
 
 
 
 

Oom Otto's truck
Oom Otto's truck
Quentins oude oom Otto is in zijn jonge jaren rijk geworden van de houthandel, heeft in de jaren zestig zijn compagnon vermoord. Hij heeft hun oude kapotte t... »
 
 
 
 
 

Pet Sematary (Backcard + 5 ex.)
Pet Sematary (Backcard + 5 ex.)
Stephen Kings Pet Sematary (Dodenwake) wordt gezien als één van zijn engste boeken ooit en wordt in 2019 opnieuw verfilmd. Als Dr. Louis Creed samen met zi... »