Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

4 seizoenen
4 seizoenen
In De ontsnapping is een man ten onrechte tot levenslang veroordeeld wegens de moord op zijn vrouw. En nu wil hij wraak. Meesterlijk verfilmd als The Shawsha... »
 
 
 
 
 

De bazaar van boze dromen
De bazaar van boze dromen
De bazaar van boze dromen van Stephen King is een bundel met twintig korte verhalen, waarvan slechts enkele eerder in het Nederlands werden vertaald. Ieder v... »
 
 
 
 
 

De beproeving
De beproeving
 »
 
 
 
 
 

De scherpschutter
De scherpschutter
Laat je meeslepen in het eerste deel van Stephen Kings epische meesterwerk, De Donkere Toren-serie.De man in het zwart vluchtte door de woestijn en de schutt... »
 
 
 
 
 

De gloed
De gloed
In De gloed, de bestseller van meesterverteller Stephen King, raakt een stadje in de ban van een buitenaardse intelligentie wanneer een oud ruimteschip wordt... »
 
 
 
 
 

22-11-1963
22-11-1963
22-11-1963 van bestsellerauteur Stephen King is een verkenningstocht door verschillende tijdlijnen naar de aanslag op JFK.

22 november 1963, de ... »
 
 
 
 
 

De noodzaak
De noodzaak
"In De noodzaak van Stephen King heeft de stad Castle Rock, Maine, in de loop der jaren behoorlijk wat eigenaardigheden gezien, maar niets is zo eigenaardig ... »
 
 
 
 
 

Mr. Mercedes
Mr. Mercedes
Mr. Mercedes is een gruwelijk spannende thriller van de beste verhalenverteller ter wereld – Stephen King. In dit eerste deel in de Mr. Mercedes-trilogie w... »
 
 
 
 
 

Insomnia
Insomnia
In de bestseller Insomnia van meesterverteller Stephen King keren we terug naar Derry, het stadje dat velen zich zullen herinneren van o.a. It en Dromenvange... »
 
 
 
 
 

De eerlijke vinder
De eerlijke vinder

Een meesterlijke, gruwelijk spannende thriller over een lezer wiens obsessie voor een schrijver veel te ver gaat. Met in de hoofdrol het trio onwaarschijnli... »