Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Cujo
Cujo
Castle Rock, Maine, woonplaats van de familie Camber en hun hond Cujo, een reusachtige sint-bernard en de beste vriend die de tienjarige Brett Camber ooit he... »
 
 
 
 
 

Mr. Mercedes
Mr. Mercedes
Mr. Mercedes is een gruwelijk spannende thriller van de beste verhalenverteller ter wereld – Stephen King. In dit eerste deel in de Mr. Mercedes-trilogie w... »
 
 
 
 
 

Het
Het
'Fictie is de waarheid binnen de leugen, en de waarheid van deze fictie is heel eenvoudig: magie bestaat.' <br/>STEPHEN KING<br/><br/>1957<br/>Een zesjarig j... »
 
 
 
 
 

Na zonsondergang
Na zonsondergang
Na zonsondergang bevat dertien korte griezelverhalen van meesterverteller Stephen King. Ze verschenen o.a. in The New Yorker, Esquire, Playboy en The Paris R... »
 
 
 
 
 

Over leven en schrijven
Over leven en schrijven
Over leven en schrijven geeft een boeiend kijkje achter de schermen van het leven van meesterverteller Stephen King. Griezelig vroeg begint hij al met schrij... »
 
 
 
 
 

De buitenstaander
De buitenstaander
Wanneer het misbruikte en levenloze lichaam van een elfjarig jongetje wordt gevonden, wijzen ooggetuigen en forensisch materiaal onmiskenbaar in de richting ... »
 
 
 
 
 

Schone slaapsters
Schone slaapsters
<p>In het Amerikaanse stadje Dooling, waar een vrouwengevangenis het enige gebouw van betekenis is, breekt een vreemde ziekte uit. Alle vrouwen die in slaap ... »
 
 
 
 
 

De eerlijke vinder
De eerlijke vinder
De eerlijke vinder van Stephen King is het vervolg op de met een Edgar Award bekroonde bestseller Mr. Mercedes. Het werd unaniem lovend ontvangen, kreeg vele... »
 
 
 
 
 

De slag bij Jericho Hill
De slag bij Jericho Hill
DE SLAG BIJ JERICHO‘De man in het zwart vluchtte door de woestijn en de schutter volgde hem.’ Zo begint De Donkere Toren, een van de grootste epische succe... »
 
 
 
 
 

Het Instituut
Het Instituut
 »