Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De Jaarclub
De Jaarclub
 »
 
 
 
 
 

Blue curacao
Blue curacao
Als haar kersverse echtgenoot tijdens de huwelijksreis spoorloos verdwijnt, staat Hannah voor een raadsel. Hoe goed kent ze eigenlijk de mensen die ze altijd... »
 
 
 
 
 

Winter chalet
Winter chalet
Vier vriendinnen genieten van een skivakantie in het Oostenrijkse skioord Kirchberg. De moord op een van hen stelt iedereen voor een raadsel...Tijdens een ge... »
 
 
 
 
 

Voetbalvrouwen
Voetbalvrouwen
Voetbalvrouw Michelle gaat mee op trainingskamp naar Gran Canaria. Maar wat een gezellige week belooft te worden, eindigt in een nachtmerrie.Voetbalclub dks ... »
 
 
 
 
 

Ski resort
Ski resort
De wintersportreis van Nienke heeft alles weg van een droom, zeker als twee reisgenoten avances maken. Maar de meeste dromen zijn bedrog...<br/><br/>Nienke D... »
 
 
 
 
 

Casa Ibiza
Casa Ibiza
 »
 
 
 
 
 

Pakket Off Piste
Pakket Off Piste
Pakket met 5 exemplaren Off piste van Linda van Rijn. »
 
 
 
 
 

Costa Brava
Costa Brava
 »
 
 
 
 
 

Viva España
Viva España
Anne geniet volop van haar relaxte leven als makelaar aan de Spaanse Costa. Een gruwelijke vondst in een van de villa's zet alles op zijn kop... Anne Verhuls... »
 
 
 
 
 

Zomerhuis
Zomerhuis
Eva geniet van de eerste gezinsvakantie met haar vriend Leon en hun zes maanden oude baby Max. Hoewel ze dol is op Max vindt ze haar leven sinds zijn komst w... »