Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Zomerhuis
Zomerhuis
Eva geniet van de eerste gezinsvakantie met haar vriend Leon en hun zes maanden oude baby Max. Hoewel ze dol is op Max vindt ze haar leven sinds zijn komst w... »
 
 
 
 
 

Ciao Bella
Ciao Bella
Sanne en Hugo hebben een paar jaar geleden camping Ciao Bella aan het Italiaanse Gardameer overgenomen. Na een intensieve verbouwing loopt de camping in de b... »
 
 
 
 
 

Viva Espana
Viva Espana
Anne Verhulst geniet met volle teugen van haar leven in Spanje, waar ze werkt op een makelaars- en verhuurkantoor van luxe vakantievilla's. Het warme klimaat... »
 
 
 
 
 

Strandslag
Strandslag
DaniĆ«lle en haar man Gijs hebben onlangs een vakantiehuisje gekocht op Texel, op dezelfde plek waar DaniĆ«lle als kind altijd met haar grootouders naartoe g... »
 
 
 
 
 

Schermtijd
Schermtijd
Susanne van Soest kan haar geluk niet op als haar nieuwe vriend Steven haar voor haar verjaardag meeneemt op een liefdesweekend in Parijs. Ze geniet volop va... »
 
 
 
 
 

Familiediner
Familiediner
Het is eerste kerstdag en de familie Tichelaar viert dat in een luxe restaurant. Vader Wim en moeder Anneke hebben, na jaren waarin het kerstdiner traditione... »