Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De Jaarclub
De Jaarclub
 »
 
 
 
 
 

Blue curacao
Blue curacao
Als haar kersverse echtgenoot tijdens de huwelijksreis spoorloos verdwijnt, staat Hannah voor een raadsel. Hoe goed kent ze eigenlijk de mensen die ze altijd... »
 
 
 
 
 

Winter chalet
Winter chalet
Vier vriendinnen genieten van een skivakantie in het Oostenrijkse skioord Kirchberg. De moord op een van hen stelt iedereen voor een raadsel...Tijdens een ge... »
 
 
 
 
 

Voetbalvrouwen
Voetbalvrouwen
Voetbalvrouw Michelle gaat mee op trainingskamp naar Gran Canaria. Maar wat een gezellige week belooft te worden, eindigt in een nachtmerrie.Voetbalclub dks ... »
 
 
 
 
 

Pakket blue Curacao
Pakket blue Curacao
Pakket met 5 exemplaren van Blue Curacao van Linda van RijnAls haar kersverse echtgenoot tijdens de huwelijksreis spoorloos verdwijnt, staat Hannah voor een ... »
 
 
 
 
 

Casa Ibiza + Zeezicht
Casa Ibiza + Zeezicht
dwarsligger 599 Linda van Rijn Casa Ibiza & ZeezichtTwee zomerse bestsellers in één Casa IbizaTijdens het opruimen van de vakantievilla van haar overleden ... »
 
 
 
 
 

Bestemming Bonaire
Bestemming Bonaire
 »
 
 
 
 
 

Costa Brava
Costa Brava
Als Irene van Hout erachter komt dat haar man Jacco haar heeft bedrogen met een ander, breekt een moeilijke tijd aan. Irene wil nadenken, maar de zomervakant... »
 
 
 
 
 

Viva España
Viva España
Anne Verhulst geniet met volle teugen van haar leven in Spanje, waar ze werkt op een makelaars- en verhuurkantoor van luxe vakantievilla's. Het warme klimaat... »