Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Bloedkoraal
Bloedkoraal
 »
 
 
 
 
 

Ibiza Club
Ibiza Club
Rosa van Leeuwen, beter bekend als dj RedLion, heeft op haar dertigste bereikt waar anderen alleen maar van kunnen dromen. Haar muziek is meer dan succesvol,... »
 
 
 
 
 

De jaarclub
De jaarclub
Het vijftienjarig bestaan van jaarclub Artemis mag niet ongemerkt voorbijgaan. En dus vertrekken Dominique en haar vriendinnen voor een lang weekend naar het... »
 
 
 
 
 

Winterzon
Winterzon
Na een cocktailparty op het strand verandert de relaxte vakantie voor Amber in een regelrechte nachtmerrie.Ter ere van hun 40-jarig huwelijksfeest nemen Herm... »
 
 
 
 
 

Viva Espana
Viva Espana
 »
 
 
 
 
 

Playa Blanca
Playa Blanca
Laura gaat met vrienden op vakantie naar het zonnige Lanzarote. Maar een verschrikkelijke gebeurtenis op een feest doet de gezellige trip omslaan in een biza... »
 
 
 
 
 

Costa Brava
Costa Brava
Tijdens de gezinsvakantie op een Spaanse camping hoopt Irene weer dichter tot haar man te komen. Maar dan zet een onverwachte ontmoeting alles in een ander d... »
 
 
 
 
 

Casa Ibiza - grote letter uitgave
Casa Ibiza - grote letter uitgave
In het familiehuis op Ibiza vindt Anna een onbekende ketting.<br/>Is dit het spoor naar de nooit opgeloste dood van haar zusje...<br/><br/>Als niet lang na h... »
 
 
 
 
 

Villa Algarve
Villa Algarve
Isabelle van Duren vertrekt met haar vriendin Sanne voor een vakantie aan de Portugese Algarve. Allebei begin dertig, allebei net single na een lange relatie... »