Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Casa Ibiza
Casa Ibiza
In het familiehuis op Ibiza vindt Anna een onbekende ketting. Is dit het spoor naar de nooit opgeloste dood van haar zusje...Als niet lang na haar moeder ook... »
 
 
 
 
 

Off Piste
Off Piste
Vier stellen gaan op skivakantie naar Saalbach. Als een van hen ten val komt bij het off-pisteskiën ontdekt de rechercheur dat het geen ongeluk is geweest..... »
 
 
 
 
 

De jaarclub
De jaarclub
Het vijftienjarig bestaan van jaarclub Artemis mag niet ongemerkt voorbijgaan. En dus vertrekken Dominique en haar vriendinnen voor een lang weekend naar het... »
 
 
 
 
 

Villa Toscane
Villa Toscane
Voor Heleen en Carlo gaat een langgekoesterde wens in vervulling met hun Italiaanse agriturismo. Het Toscaanse leven lacht hen toe tot een verschrikkelijke g... »
 
 
 
 
 

Schermtijd
Schermtijd
Susanne van Soest kan haar geluk niet op als haar nieuwe vriend Steven haar voor haar verjaardag meeneemt op een liefdesweekend in Parijs. Ze geniet volop va... »
 
 
 
 
 

Familiediner
Familiediner
Het is eerste kerstdag en de familie Tichelaar viert dat in een luxe restaurant. Vader Wim en moeder Anneke hebben, na jaren waarin het kerstdiner traditione... »
 
 
 
 
 

Winterwereld
Winterwereld
‘Geweldige plot en een heel mooi einde.’ – Vrouwenthrillers.nl ★★★★★<p>Lara van Dam verheugt zich op een knus winterweekendje met haar vriend... »
 
 
 
 
 

Provence
Provence
Een groot kasteel in de Provence, een peperdure jurk en een feest waar het aan niets ontbreekt - de bruiloft van presentatrice Leila en zanger Bram lijkt op ... »