Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Ski resort
Ski resort
De wintersportvakantie van Nienke heeft alles weg van een droom. Maar de meeste dromen zijn bedrog...Nienke Draaijer (29) kan haar geluk niet op als ze een g... »
 
 
 
 
 

Ibiza Club
Ibiza Club
 »
 
 
 
 
 

Playa Blanca
Playa Blanca
Laura gaat met vrienden op vakantie naar het zonnige Lanzarote. Maar een verschrikkelijke gebeurtenis op een feest doet de gezellige trip omslaan in een biza... »
 
 
 
 
 

Ibiza Club
Ibiza Club
Rosa van Leeuwen, beter bekend als dj RedLion, heeft op haar dertigste bereikt waar anderen alleen maar van kunnen dromen. Haar muziek is meer dan succesvol,... »
 
 
 
 
 

Zeezicht
Zeezicht
Door de crisis zit de jaarlijkse vakantie naar Spanje er dit jaar niet in voor Jan en Anouk. De meubelwinkels waarvan Jan eigenaar is draaien minder goed en ... »
 
 
 
 
 

Ibiza club
Ibiza club
Wanneer de beroemde dj Rosa van Leeuwen ernstig wordt bedreigd, staat haar bruisende leven ineens op scherp. Ze heeft alleen geen idee wie het op haar heeft ... »
 
 
 
 
 

Vakantievrienden
Vakantievrienden
 »
 
 
 
 
 

Zomerhuis
Zomerhuis
Eva geniet van de eerste gezinsvakantie met haar vriend Leon en hun zes maanden oude baby Max. Hoewel ze dol is op Max vindt ze haar leven sinds zijn komst w... »