Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Beach Resort
Beach Resort
Op het prachtige Curaçao geniet Esmée van haar werk in een vijfsterrenhotel. Maar als ze een pakketje aanneemt voor een van de gasten, verandert haar zonni... »
 
 
 
 
 

Casa Ibiza
Casa Ibiza
Als niet lang na haar moeder ook de vader van Anna de Kee overlijdt, moeten zij en haar broer beslissen wat ze met de mooie vakantievilla van hun ouders op I... »
 
 
 
 
 

Vakantievrienden
Vakantievrienden
 »
 
 
 
 
 

Ibiza Club
Ibiza Club
 »
 
 
 
 
 

Bestemming Bonaire
Bestemming Bonaire
Saar en haar vriend Niek hebben een grote teleurstelling te verwerken gekregen: hun vurige kinderwens zal onvervuld blijven. In een opwelling boeken ze een v... »
 
 
 
 
 

Viva Espana
Viva Espana
Anne Verhulst geniet met volle teugen van haar leven in Spanje, waar ze werkt op een makelaars- en verhuurkantoor van luxe vakantievilla's. Het warme klimaat... »
 
 
 
 
 

Piste alarm + Winter chalet + Off piste
Piste alarm + Winter chalet + Off piste
<p>Dwarsligger 701 is <em>Winter chalet, Piste alarm & Off piste</em>, een bundeling van drie heerlijke winterse thrillers.</p><p><strong><em>Winter chalet <... »
 
 
 
 
 

Provence
Provence
Een groot kasteel in de Provence, een peperdure jurk en een feest waar het aan niets ontbreekt – de bruiloft van presentatrice Leila en zanger Bram lijkt o... »
 
 
 
 
 

Costa Brava
Costa Brava
Tijdens de gezinsvakantie op een Spaanse camping hoopt Irene weer dichter tot haar man Jacco te komen. Maar dan zet een onverwachte ontmoeting alles in een a... »