Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Schermtijd
Schermtijd
 »
 
 
 
 
 

Bloedkoraal
Bloedkoraal
Als journalist Emily van Son wordt uitgenodigd voor een tiendaagse persreis naar het Griekse Samos, twijfelt ze geen moment. Er is een nieuw resort geopend, ... »
 
 
 
 
 

Last minute
Last minute
Hoe een romantische vakantie ineens verandert in een nachtmerrieVijf jaar zijn Susan Waterberg en haar man Hugo getrouwd en gelukkig in Almere. Die mijlpaal ... »
 
 
 
 
 

Blue Curacao
Blue Curacao
 »
 
 
 
 
 

Winterzon
Winterzon
Ter ere van hun 40-jarig huwelijksfeest nemen Herman en Ineke van Heesch hun kinderen en kleinkinderen mee op een winterzonvakantie naar CuraƧao. Op een avo... »
 
 
 
 
 

Sneeuwblind
Sneeuwblind
Nadat Kim van Rooij tijdens een skivakantie als een blok is gevallen voor de Oostenrijker Levi, besluit ze met haar driejarige zoon Owen naar Lech te verhuiz... »
 
 
 
 
 

Viva Espana
Viva Espana
Anne geniet volop van haar relaxte leven als makelaar aan de Spaanse Costa. Een gruwelijke vondst in een van de villa's zet alles op zijn kop... Anne Verhul... »
 
 
 
 
 

Familiediner
Familiediner
Het is eerste kerstdag en de familie Tichelaar viert dat in een luxe restaurant. Vader Wim en moeder Anneke hebben, na jaren waarin het kerstdiner traditione... »
 
 
 
 
 

Casa Ibiza
Casa Ibiza
 »