Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Ibiza Club
Ibiza Club
Rosa van Leeuwen, beter bekend als dj RedLion, heeft op haar dertigste bereikt waar anderen alleen maar van kunnen dromen. Haar muziek is meer dan succesvol,... »
 
 
 
 
 

Strandslag Texel
Strandslag Texel
De grote droom van Gijs en Daniëlle komt uit: een eigen vakantiehuisje op Texel. Ze kunnen hun geluk niet op. Tot opeens een vreemde bezoeker voor de deur s... »
 
 
 
 
 

Vakantievrienden - grote letter uitgave
Vakantievrienden - grote letter uitgave
Op kampeervakantie in Frankrijk met haar gezin raakt Mieke in de ban van de mysterieuze Ewoud. Al snel loopt de spanning op...<br/><br/>Mieke en Thom Zuidker... »
 
 
 
 
 

Zeezicht
Zeezicht
 »
 
 
 
 
 

Bestemming Bonaire
Bestemming Bonaire
 »
 
 
 
 
 

De jaarclub
De jaarclub
Het vijftienjarig bestaan van jaarclub Artemis mag niet ongemerkt voorbijgaan. En dus vertrekken Dominique en haar vriendinnen voor een lang weekend naar het... »
 
 
 
 
 

Zomerhuis
Zomerhuis
Eva geniet van de eerste gezinsvakantie met haar vriend Leon en hun zes maanden oude baby Max. Hoewel ze dol is op Max vindt ze haar leven sinds zijn komst w... »
 
 
 
 
 

Beach Resort
Beach Resort
Op het tropische Curaçao geniet Esmée van haar werk in een vijfsterrenhotel. Maar als ze een pakketje aanneemt voor een van de gasten, verandert haar zonni... »